неделя, 5 юни 2011 г.

любовта е трън от мексикански кактус забит в сърцето ти

когато жената която си обичал
както никоя друга преди
и както никоя друга никога
повече
ти каже
че можеш да я имаш единствено като приятелка но
само толкова
това значи край
това значи КРАЙ това значи
че всичко е свършило
вече
и докато ти се чудиш къде отива всичко когато си отива
тя си тръгва и те оставя сам
с онова нещо безумно болезнено
забито като трън от мексикански кактус дълбоко в
сърцето ти
онова нещо наречено любов
любов гноясала като
раната от закривения кактусов трън
а от такава рана боли
от такава рана се умира
от такава любов се умира
от такива кактуси мексиканците правят текила
и ако любовта е питие то тя е текила
солена и кисела и изгаряща те
отвътре
и тя трябва да се пие на екс
и без да се мисли и планира но
никога сам
защото текилата и любовта не са питиета за
самотни пиячи –
самотните пиячи
самотните луди
самотните влюбени –
няма по-тъжно нещо на света –
трябва да я споделиш с някого
иначе това вече не е любов
това е болка
това е вик
това е рана
от трън на мексикански кактус забил се дълбоко в
сърцето ти
носеща смърт
а няма кой да извади тръна
хомбре
--
Правата на произведението любовта е трън от мексикански кактус забит в сърцето
ти от раздел Други стихотворения принадлежат на александър иванов (хано)

четвъртък, 2 юни 2011 г.

Промяната

Земята има свое собствено съзнание, тя е живо същество. Божествения План на Създателя, който ние всички следваме, съзнателно или несъзнателно, призовава Земята да се възнесе от реалност, която ние познаваме като 3-то измерение към 4-то измерение (средно или временно съществуване) и след това към 5-то измерение.Всичко това от доста време се предполага да се случи към края на 2012г. или по-рано. Човечеството и всички други живи същества трябва да са готови да се издигнат или да увеличат своите вибрации, за да се придвижат заедно с планетата.



Повечето хора нямат повече време да преминават през индивидуално издигане , което може да отнеме още 200 или 390 години. Те са в последната си инкарнация и трябва да се възнесат, за да помогнат да се установи следващото сътворение на Земята и цялата Вселена. Това означава да запазим тези тела и напрактика да ги върнем както са били на 30 години. Тези които не са готови ще се инкарират отново в 3-то измерение на друга планета. Те немогат да се върнат до по-високото измерение на Земята. „Договорите” на някои хора са изтекли и те ще се върнат към предишните си зведни системи, ако пожелаят, и дори ще се възнесат по –високо от пето измерение.Никой на Земята не е оригинално от тази планета.



Възнесението е интеграция на дух и материя. Това е процес където нашите физически, емоционални , ментални и всички духовни тела се съединяват за да създадат напълно съзнателно същество. Ние взимаме своето Светлинно тяло. Ние сме наистина духовни същества , които имат човешки изживявания. Ние имаме други аспекти на себе си, които съществуват в други светове , други измерения и реалности. Като есенция ние всички сме физически Ангели с огромен проблем, който се нарича Амнезия! По време на възнесението ние разбираме че сме свързани; ние всички сме Едно с целия живот във вселената. Всичко е дошло от един Създател. Раса, различия, война, лична собственост, земя, и всички други аспекти на текущия ни свят са илюзорни. Ние живеем в гигантска холограма!



Много измерения познати като „нива” ,”плоскости” „mansions” и паралелни светове съществуват на едно и също място едновременно. Те се различават само от градуса на вибрация. Когато ние увеличим нашата вибрация значително, ние променяме измерението!



Мярката за вибрационния ритъм на Земята, нейния сърдечен ритъм е Шумановия Резонанс, който изглежда се мери по различен начин от някои земни учени в сравнение с информацията от по- високи нива. Много години той е стоял на 7,8 цикъла за секунда (херца). Той е започнал да се вдига по времето на Хармоничната Конвергенция. През август 1987г – година на голямо духовно пробуждане. На теория, когато стои постоянно на 13,0 ние ще преминем в 4-то измерение. Според някои източници ние стоим на 12,9 от известно време и ще отидем до 13,8 в близкото бъдеще.



Възнесението се очаква да бъде постигнато когато сме напълно изложени на енергиите от фотонния пояс. Това е енергийна вълна с форма на „toroid” през която нашата система преминава два пъти на 26 000 годишен цикъл. Всяко преминаване при предишните цикли е траел около 2000г. Ние сме в момента в този пояс, но сме предпазени от преждевременно фатално възнесение от холографско енергийно поле поставено около нашата слънчева система от Галактическата Федерация на Светлината. – нашите съюзници от други цивилизации в нашата галактика Млечен път. Докато нашето ниво на вибрация расте някои фотонни енергии постепенно се освобождават в нашата слънчева система.



Първоначално 12-нишкова ДНК система ще замени сегашната 2-нишкова система. Ние ще увеличим нашите 7 чакра системи до 13 чакри. Ние също съзнателно ще използваме 100% от нашия мозък вместо 10 до 20 процента в момента. Пълното съзнание ще се върне при нас , това е осъзнаването защо сме тук какво ще правим в бъдеще и какъв е бил миналия ни живот. Ние ще имаме универсално познание на върха на пръстите си. Или по-скоро на нашите мозъчни рецептори и ще имаме свръх-човешки способности.



Като възнесени галактически хора (физически ангели), ние ще имаме възможност да общуваме с всички съзнателни форми на живот в нашата галактика, вселена и отвъд. Ние ще си върнем извънземните сили които сме загубили преди много животи. Телепатията телепортацията и междупалнетните пътувания без космически кораби ще бъдат възможни като използваме нашето Светлинно тяло или меркаба.



Някои хора ще могат да посетят отново или да се върнат към техните предишни звездни системи от които те идват. Някои ще помогнат да се засели отново Марс, Венера и Малдек, който ще бъде пресътворен от астероидния пояс. По-голямата част ще останат на Земята за новата Златна епоха и ще помогнат да я създадат. Земята ще бъде планета за показ, главен център за търговия, конференции и щабквартира на Интергалактическия Съюз на многото галалктики около нас.



Тези които населят Земята ще станат нейните истински управници ,пазители на светлината като поддържат енергийните възли и мрежи около планетата и великите храмове. Делфините и китовете са били обременени с тази задача за прекалено дълго време. Ние ще живеем във великолепни кристални градове вътре в Земята въпреки че ще изглежда ,ч е те са на повърхността. Това е начина по който всички високоизмерни цивилизации живеят на други планети. Така живеят много Лемурийци и Атлантци вътре в обвивката на нашата куха Земя, Ние ще се срещнем с тях скоро.Нашата нова цивилизация отново ще се базира на духовните концепции на Лемурия, които от своя страна са били базирани на концепциите на Сриус Б.



Нашата моментна структура на правителствата ще бъде прекратена. Високо интелигентни същества ще ни помогнат да създадем нови управленски съвети базирани на определени вселенски принципи. Ние ще имаме последната дума в определяне на подробностите на новото правителство, без намеса от тези които в момента управляват правителствата.



Автор: Tony Wicks