вторник, 25 октомври 2011 г.

Ченълинг с Крайон

Ченълинг с Крайон
31.07.2011 – Рига, Латвия - приела Марина Шулц
(съкратено)

Днес искам да поговоря с вас за основните характеристики, с които трябва да сте запознати в процеса на Възнесението. За да се отработят тези характеристики и за планетата, и за вас самите. Освен това искам да ви разкажа за приблизителния сценарий, възможен във горещата фаза на Възнесение, защото вече сме на прага на тази гореща фаза. Но Крайон прави уговорката, че информацията е предварителна, а сценарият е възможен, тъй като вие всеки ден променяте предпоставките за развитието на този сценарий. И ако отдавна имате възможност да разберете, че точно чрез съзнанието и собствените си усилия можете да промените обкръжаващата действителност, искам да ви го напомня отново, в началото на разговора. Както се подготвите и помогнете на Земята, така ще направите сценария, какво точно искате да имате по време на Възнесението. Затова и ще започнем от подготвителния период. Искам да поговоря най-напред за страховете ви.
В много хора, дори теоретично подготвени, е загнезден силен страх. Някои си мислят, че вече са се избавили от страха, други си припомнят преживените войни или бедствия и искат това някак си да ги подмине. Но може ли вечерта да заспиш, а със събуждането на сутринта да разбереш, от Крайон или другите Владици на Светлината, че Възнесението е приключило и ти вече си в 5-тото измерение? Така няма нищо страшно и на теб ти е добре. Но толкова идеално е невъзможно да стане, а Земята трябва да направи квантовия скок. Понякога ви казваме – направете преобръщане, и това наистина е преобръщане дори от физическа гледна точка. Земята трябва да разцъфти за всички форми на живот, които се развиват на нея във всички висши измерения. Става дума, че повечето от вас ще живеят в 5-тото измерение и Земята също трябва да разгърне всичките си измерения. Защото освен вас, подготвените за 5-тото измерение, има и други форми на живот на планетата. Примерно хората, които сега живеят в 5-то измерение, са там от времената на Лемурия и Атлантида във вътрешните области на планетата и ще излязат от това 5-то измерение, за да ви помогнат. Но със живота си, в преминатите еволюционни цикли, са изработили възможността да живеят в по-високите измерения. От което следва, че планетата трябва да им предостави такава възможност. И така – планетата прави преобръщане във висшите измерения, но може ли да го направи безболезнено за себе си и всички форми на живот, развиващи се на нея? Отново ще ви дам пример от живота, може би малко смешен. Представете си, че сте облечени в нещо, но сега искате да обърнете обратно тези дрехи, без да ги сваляте от себе си. Разбирам, че има и фокусници сред вас, които ще се справят със задачата, но повечето ще се озадачат или ще се опитат, но все пак ще скъсат някъде дрехите. Така и Земята не може да направи това преобръщане без поражения във физическата обвивка. Освен това, на планетата има определени сили, които са се задействали, за да се случи това преобръщане. И затова ви казваме – трябва сериозно да се подготвяте. Тази гореща фаза може да се премине с голяма хармония в работата на всички стихии, но трябва да знаете – на Земята ще има катаклизми.
Отново ще спра за малко на атрибутите на Възнесението и подготовката. Знаете, че за Възнесението трябва да усъвършенствате до определено ниво на Светлинното Тялото на Планетата, а също и на вашите тела. И за това имате неголям, дори за земните мерки, период, защото в 5-тето измерение трябва да сте светлоносци. Не можете да пребивавате там в състоянието, в което се намира сега преобладаващата част от човечеството. Трябва да разработите Тялото на Светлината. И ние отдавна даваме подробности за това, как се променя и пренастройва. Знаете, че всички чакри променят назначението си. Седемте чакри, които ви задържаха в 3-мерния свят, просто си отиват. На тяхно място се изгражда система, на първо време, от 12 чакри. Чакрите променят честотата на работа и не са изолирани една от друга. Ако преди всяка чакра беше обкръжена от своеобразна мембрана и работеше сама за себе си, то сега тези мембрани вече са се разтворили при повечето хора. И чакрите започват да си взаимодействат, което води до образуването на Единна прекрасна искряща чакра. Тя като светлинно кълбо обкръжава човека. И това не омаловажава работата на всяка от новите чакри. Но вие трябва да формирате Единната или Обединена Чакра. И това ще е прекрасната нова човешка конструкция. Затова е желателно да сте се постарали да направите тези усъвършенствания до горещата фаза във Възнесението. Ще го разберете още по-пълноценно, когато ви разкажа за горещата фаза и за възможностите за вашето спасение.
Накрая бих искал да обърна внимание и на това, че Възнесението се случва, защото планетата излиза на ново ниво Съзнание – на Единение или нивото на Христовото Съзнание. И задачата ви е да разширите толкова съзнанието си, че да напуснете изцяло, това, което ви е задържало в тримерността. Преди навсякъде сте действали чрез принципа на разединението. Навсякъде – и в живота, и в науката, и във взаимоотношенията. А сега трябва да започнете да усещате и ясно внесете в живота си безусловната Любов, защото тя е най-важния атрибут на ниво Христово Съзнание. Виждате ли, че дори и само по тези три направления да работите, работата ви пак е много.
Не случайно ви наричаме Ангели, мили мои. Някога Ангелите от Централното Духовно Слънце, са поискали да не живеят изцяло като ангели и решили да изпитат достатъчно сложният опит в условията на тази планета. Разбира се, имало и такива, които са отишли в други системи и на други планети. Но сега говорим за Земята. И затова ви казах в началото – всеки, „които иска да премине Портала в земния си вид и да прокара път до звездите”. Какво означава да преминете Възнесението заедно с планетата? Това е вечен знак в Светлинното ви тяло, който от далеч се разпознава от всяко разумно същество във Вселената. Това е мастер-клас, както вече ви казах. И вие сте поискали да постигнете това, когато сте тръгвали към това въплъщение. Ще се отдаде ли това на цялото човечество? Мисля, че не.
А ще успеете ли да преминете в петото измерение? Да, мисля, че повечето ще успеят. Но това не значи, че всички, които преминават в 5-тото измерение ще са възнесени хора. Да си възнесен е като да имаш особен отпечатък в Космоса, като диплом за висша класа, пред който всяка космическа същност ще склони глава. Това е огромен опит, който не всички разумни същества във Вселената могат да преминат. Не във всяка планета и не във всички системи преминават опита на Възнесението. А за всички, които преминават през горещата фаза и Възнесението, сценарият е различен. Затова не можем да дадем сценариите на другите планети, които скоро са преминали Възнесението и да го пренесем изцяло в земния живот. Това просто е невъзможно. Още повече, че вие сте непредсказуеми. Днес хората, готови да помагат на планетата във възнесението са толкова, а утре ще са още повече, което значи, че сценарият се променя. Днес повечето мислят само за себе си, а утре всички ще разберат, че трябва преди всичко да се помогне на планетата. И Гея ще ликува и ще се възнесе по-хармонично и светло, отколкото може да се предположи. Затова ви призовавам, внимателно да изучавате всички материали относно Възнесението и да работите, работите и работите, в помощ на планетата, а значи и себе си. Защото вие и цялото човечество сте неотменна част от нея.
Сега вече ще се спра на това, какво ви чака по време на самото Възнесение, на горещата фаза. Да, вие вече сте в този етап. Засега ще работя със земното време, при което обратният ход не е възможен. Всичко върви към кулминацията и не може да бъде иначе. Повечето от свършеното през 2011, ще помогне за Възнесението на планетата, и затова ми се иска да отделите внимание и на най-малките подробности и най-вече при отварянето на портала 11:11:11. Това е извънредно важно. И затъмненията, в края на годината, и зимното Слънцестоене, ще поставят последната точка в подготовката на Земята за Възнесението. Мисля, че на мнозина им се свива сърцето и биха си казали: „Може би това няма да се случи през 2011-та” - близко сте до такава възможност. Но сега всички вие, трябва да живеете така, като че ли всеки ден е възможно да започне Възнесението.
Трябва да кажа, че няма как да не ви подготвяме. Горещата фаза няма да ви залее като вълна, която е неочаквана. Заинтересовани сме възможно повече хора да успеят да се възнесат заедно с планетата или да го направят след като Гея разтвори висшите си измерения. Много ни се иска да не губите физическите си тела, дори и тези, които сега се намират в сънно състояние и не разбират, какво се случва на планетата, и как трябва да реагират. Сега ви даваме информация за Възнесението с нарастващ темп и ще го правим по всички канали за връзка. Чрез всички сътрудници – не само от Крайон, но и от всички Същности на Светлината, които сега контактуват със земните хора, ще дават все повече информация за Възнесението. Това е необходимо. И според това, как се променя ситуацията, ще можем все по-точно да обрисуваме възможния сценарий за преминаването на горещата фаза. Тази информация ще я уточняваме постоянно. Затова не сравнявайте това, което ще ви информираме – през цялото време ще има уточнения. Но едно е неотменно – трябва да разбирате, че е нужна подготовка, за да помогнете на Гея (подобно на помощ за раждаща жена) и най-главното е да се подготвяте и правите това с радост. Защото само радостта и спокойствието ще помогнат и на Земята, и на вас, благополучно да се премине горещата точка.
Какво ще правим за широкото информиране чрез каналите си и да просвещаваме земните хора, за да ги подготвим за горещата фаза на Възнесението? Мисля, че много книги ще бъдат издадени и, ако някаква критична ситуация наложи, е възможно да навлезем в средствата за масова информация - това за нас е лесно постижимо. Тогава просто ще обясним на всички хора, как трябва да се държат по време на горещата фаза и то 3-4 седмици преди критичните дни, които също са 3-4 дни, приблизително, тъй като сега е трудно да се каже. Докато Гея е възможно да преживее всичко и за денонощие, или за 3-4 седмици критична фаза до Възнесението. Вече започваме да спасяваме хора. Земните катаклизми не могат да се спрат. Вече казах, че така или иначе, ще се случат. Важното е, че мога да ви дам сигурност, че някои области на планетата ще преминат спокойно през тази гореща фаза. Там няма да има земетресения и изригвания на вулкани, нито други разрушителни стихии. Но ще има и области където безусловно това ще се случва. Но сега искам само да кажа, че причините може да са няколко. Ще има и порои. Ще настъпят, дори вече има, бури с разрушителна сила, непознати за човечеството преди. Няма да има само загинали и разрушения, бурята ще се съпровожда с ураганен вятър и разрушенията ще са големи.
Но е важното да разберете едно – трябва да преминете в 5-тото измерение с всичките тези катаклизми и разрушения. Стараем се да имате и възможността да преминете така, че да не участвате непосредствено в тях. Именно затова ви молим да се подготвите, да подготвяте и хората около вас. И най-важното в критичния момент, да не се паникьосате и да знаете, какво да правите. Не забравяйте, че трябва да се помага и на другите. Сега възпитаваме цял отряд Работници на Светлината, които не само ускоряват развитието си, но и вече са готови със Светлинните си тела да играят ролята на куриери, между нас и хората в материалния свят и да помагат за това укритие, което ще ви разясня по-късно.
Ние започнахме да демонстрираме светлинни обекти в атмосферата на Земята. Можете да ги наричате НЛО, или както ви е угодно. С това искаме да приучим хората, че около тях, в атмосферата на Земята, могат да се появяват разноцветни светлинни образувания или да разберат, че това не е халюцинация или оптичен ефект. Засега само ви приучваме към това. Да, частично ще има и НЛО, но ще работят и Великите Духовни същности на Космоса. Сега около Земята са събрани огромни космически Сили. Те са призвани тук, не само да наблюдават, как ще премине Възнесението на Земята, и какво ще стане с всички царства на Природата, но и за да помогнат в критичната фаза.
Вече сме говорили нееднократно, че сред вас отдавна има представители на други цивилизации във физически тела. Това са арктурианци, плеядинци, сирианци, а сега и още повече представители на извънземните цивилизации. Някои са в равнозначни на вашите физически тела, но това са други същества. Правят го, за да ви успокояват и помагат да спасите себе си и физическите си обвивки. Знаете, че душата е безсмъртна, и ако човек загине, просто напуска земния план като отива във Финия Свят, където също ще го пазим и ще му помагаме. Така, че ще ви предупреждаваме и визуално ще ви даваме знаците на присъствието си, за да свикнете с това. Добре осведомените от вас би трябвало да виждат тези светлинни образувания в атмосферата и да предават информацията на другите, за да им насочват вниманието. Затова може да се каже, че точно тези светлинни образувания ще направят спасението ви в критични ситуации възможно.
И така, 3-4 седмици преди горещата фаза, ще сте предупредени и в небето ще започват да се появяват светлинни образувания. Но освен това, в пространството около вас ще се изрисуват Светлинните Тела на Високите Духовни Същности, имената на някои вече знаете. Ще го има и светлинното образувание на Крайон – ще е с меден цвят. Всъщност, ще бъдат или бели, или цветни. Вече публикувах чрез Нама Ба Хала, кой, какви разцветки ще има. По космическия си строеж, съответствате във вибрациите на един от тези Йерарси, които ще проявяват Светлинните си Тела в атмосферата на Земята, тъй като сте се въплътили в техните Лъчи. Именно затова Те са съгласни да проявят Светлинните си Тела в атмосферата на Земята. Как конкретно ще ги виждате? Вече казах чрез Нама Ба Хала, че това може да са бели или цветни тетраедри. Но на физически план всеки има различно зрение, да не говорим за възприемането на по-фините материи. Затова ще ви разясня тази разтеглива фраза „светлинно образувание”. Един ще види тетраедър, друг светлинно петно, трети – различна фигура. Сега това не е важно. Просто не се настройвайте конкретно на тетраедър, още повече, че някои хора не знаят, какво означава това. Докато „светлинно образувание” е понятно за всеки.
След като Високите Духовни Същности започнат да проявяват присъствието си в атмосферата на Земята, трябва да определите, на кои вибрации съответствате. Ще ви показваме с определени символи или знаци принадлежността на всеки към определен цвят, затова разяснявайте на незнаещите, че конкретния знак ще помага на този, който го вижда. Някои се притесняват, дали ще видят своя цвят или дали няма да се скрият в друг тетраедър, не с неговия цвят и това е възможно. Но ще ви поясня, че размера на Светлинните Тела на тези Същности, идващи ви на помощ, е по-голям от планетата. Затова е невъзможно, в едната част на Земята да видят тетраедъра на Крайон, а в друга да не го видят, за да се тревожат хората, къде е медния ми цвят? Той ще е навсякъде и ще се вижда от този, за който е нужен и освен това ще пулсира. Такива са и вашите Светлинни тела. И призивът ни е да работите с Телата на Светлината и с обединената Чакра не само, за да я формирате, а и да я научите да пулсира. Това също е еволюционна крачка напред. Висшите Духовни Същности ще привличат хората в Светлинната си Конструкция, според конкретната пулсация. Това ще е укритието ви при урагани, земетресения и изригвания на вулкани. Привлечените там във физическите си тела ще са изцяло защитени. Действително, никога на Земята преди, не се е случвало нещо подобно и може да ви изглежда като фантастика, затова отсега ви разказваме за това. Затова ви молим, не само да се настройвате, но и да настройвате другите, за да не изпаднат в ситуация да не знаят, какво да правят от страх. Защото страхът не е само от непознатото, но е пропит на клетъчно ниво, като страх от гибел и катаклизми. Много от вас са преживяли гибел в Лемурия, други в Атлантида, но има и загивали при вулканични изригвания, бури и наводнения от различен характер. И този страх е записан на клетъчно ниво, независимо от благополучието в сегашния ви живот. Затова ви призовавам, да преработвате усърдно страховете си. Само така ще достигнете кулминацията спокойни и ще можете да помагате не само на себе си, но и на другите.
Ще има катаклизми на Земята и нашето желание е жертвите да са възможно най-малко. Затова предлагаме нестандартната си помощ. Искаме да сте готови и да приемате всичко с пълно разбиране и любов. Важното е да не забравяте, че който иска спокойно да премине целия този процес, трябва да живее в радост и любов за това, че приключва това, заради което сте се превъплътили. Нима в сегашния си живот нямате трудности за преодоляване? Но всички те са нищо пред това, което сега можете да преодолеете. И при това с радост и да донесете тази радост на цялото човечество и планетата. Направете го, моля ви.
Стихийни сили ще буйстват по планетата. Но, както казах, не във всички райони. Едва ли в зоните, които не са отбелязани като сеизмично опасни, ще има земетресения. Земетресенията ще са по сериозните разломи на земната кора. Но е възможно, някои от известните на учените разломи да не сработят, защото все пак Новата Кристална Решетка е вече на 80 % построена и ще действа като балансьор, и така някои разломи, както и някои предполагаеми вулкани, няма да се задействат. Освен това, вие поехте работата си и вече съобщихме, че сме оптимизирали предполагаемото действие на вулканите. Трябва да ви кажа, че вулканите, които са действащи, вече втора година, предхождат тази гореща фаза. Земетресения и изригвания вече има, и ние се стараем да разтеглим този процес, за да не се случи наведнъж, иначе наистина на вас и на планетата, ще е тежко. Стараем се да правим всичко възможно по оптимизирането процеса на Възнесението. И ако вие активно се включите в това, ще извършите велико дело.
Сега вече ми остана да добавя само това, че цялата атмосфера на планетата ще е замърсена. Вулканите изригват, смерчовете вдигат прах, мръсотии, камъни. И на хората, които не са защитени от тези Светлинни образования, ще им е трудно да дишат. Дори в областите, където няма такова разрушаващо действия на стихиите, въздухът ще бъде замърсен. И тук сценарият може да бъде много по-лош. Точно затова в предоставяме възможността да изчакате тези тежки дни, а те ще са не повече от 3-4, в тези Светлинни Тела на Космическите Йерарси, за които ви разказах току-що.
След това Земята ще се очисти. Когато тя се Възнесе, още известно време, ще има дъждове, силни ветрове, но това няма да е силният очистителен процес. И точно тогава хората, подготвени изцяло за Възнесението, ще получат възможността за това. Знам, че ви интересува, какво ще се случи с останалите хора? Хората и сега се разслояват, според нивото си на съзнание, според действията си, според разбирането си за случващото се, според желанието да участват в тези процеси или да ги игнорират. На всички би им се искало да преминат през това благополучно. Вече казах, че някои хора ще загинат, т.е. ще напуснат физическите си тела. Те ще бъдат настанени от нас във финия свят, и за тях ще се направи всичко възможно да се отърсят от шока, да го забравят и да вземат собствено решение – остават ли и в бъдеще да живеят на тази планета и да се развиват или да им бъде предоставена възможността да се развиват в други светове. А това къде ще отидат, ще зависи от нивото на развитие на съзнанието им и нивото на подготовка за нов живот, който до горещата фаза те са възпитавали в себе си или не са го направили. Ако са готови да живеят в петото измерение, тогава те просто ще се родят в петото измерение, т.е. ще се въплътят вече там. Но това няма да са възнесени хора. Друга част от хората, настанени във финия свят, ще се завърнат в 3-тото измерение.
Извинявам се – забравих да ви поздравя, с това, че вече сте в 4-тото измерение. Това се случи на 25 юли. Земята изцяло се установи в 4-тото измерение. И затова ви приканвам, скъпи мои Ангели, използвайте това. Точно сега могат бурно да се активират във вас способностите на живота в четвъртото измерение. Затова хората ще се върнат в четвъртото измерение. Но така или иначе, Земята вече е обновена. Да, ще има много разрушения и нарушения в средствата за комуникация. Между другото, когато се случват всичките тези събития, вие няма да можете да общувате чрез някакви технически средства помежду си. И хората, които са в Латвия, едва ли ще знаят, какво се случва на другия край на земното кълбо или дори в близките страни. Такава е ситуацията, но и така трябва да бъде. Освен това всички електростанции ще преустановят работа, заради плътния поток магнитна енергия, който ще се излее след Възнесението на Земята. И вие трябва да пренастроите целия си живот спрямо тази нова енергия, която ще е главният ви помощник в живота. Това касае и 5-тото и 4-тото измерения. И ние много активно ще ви помагаме в процесът за приспособяване към нея, за изобретяване на нови прибори, за получаването и използването й пряко в живота и бита, затова процеса ще е кратък. Освен това, на търсещите и желаещите ще даваме съответните наставления. Много ни се иска, голяма част от специалистите, които се занимават с това направление, да преминат тази граница с пълната готовност да строят новия живот. И такива ще има, без съмнение. Тях вече ги има, те съществуват и работят. Това ви го казвам, не за да вдигна цената на тези хора, а за да се боите по-малко от това, което ви чака в новия живот. Освен това, обновената Земя, ще бъде изпълнена с енергията на Любовта, именно Магнетичната любов, която е съвсем различна. Ще създадете нови взаимоотношения помежду си, а също и между държавите. Вие не желаете и ще забравите войните. Скоро ще стигнете и до въпроса, трябват ли ви границите, защо са ви държавите? Сигурно ви интересува, дали правителствата ви ще запазят структурата си – в повечето страни няма. Лидерите си, или временно ще приемете, или ще отхвърлите. Ще поискате да поставите нови хора, за да се разсеят напрежението, ненавистта и злобата, и да живеете в мир и любов. Ще има такива. Нееднократно сме ви говорили за вълните Нови Деца, които отдавна са насочени към Земята. Първите вълни деца Индиго, една от целите, на които беше, да носят правилно държавно управление, точна икономика и други държавни структури, вече са към 40 годишни. След тях идват деца с кристални вибрации. Те идват с готови рецепти за построяването на живота. Затова много пъти съм казвал и ще повторя – не трябва да им пречите, дайте им възможност да действат. Във всеки случай хората от старата формация, които още ще се пренастройват към живота с новите енергии, едва ли ще управляват, освен за кратко. Но и тези лидери ще започнат да търсят веднага, точката на съприкосновение с мирния живот. И затова животът ще стане друг.
Колко време ще продължи животът в 4-тото измерение? Само по себе си 4-тото измерение е промеждутъчно и нестабилно, поради което няма да сте дълго в него. Но все пак, този преходен процес на адаптация и построяване на нов свят е възможно да продължи 200-300 години. Според космическите мерки, това е като секунда. Мисля си, че от хората, установили се в 4-измерността, ще има доста, които ускорено ще се подготвят за Възнесението и ще преминат в петото измерение. А условията за това ще са пооблекчени, отколкото са сега. Макар че, и сега имате много възможности. Много хора в залата се питат – кога ще се случи това и как? Нямаме точен сценарий в момента, но според хода на предприетата корекция, ще ви съобщим с точност, дали след сегашната информация, ще има някакви промени. Затова просто следете съобщенията ни, а ние ще в ги подаваме по-често от преди.
Интересувате се кога, но според Крайон не би трябвало да се случи през 2011 г., но искам да ви напомня това, скъпи мои Ангели, което знаете добре – свиването на времето. С всеки изминат ден, това се чувства все повече. Казвали сме ви, че в момента на Възнесението на планетата, времето ще се свие. Крайон ви пита, за каква 3 седмична подготовка за горещата фаза говорим и съответно тридневна гореща фаза. Може би за вас това ще отлети за миг и дори няма да успеете да се изплашите. Помислете над това – интересен въпрос за светоглед. Може това да ви настрои на вълната на радостта и да почувствате, че може и в радост да се преживее всичко.
Но още един път искам да се спра на това, как все пак да действат хората, за да се спасят. В началото на горещата фаза, Светлинните Образувания, за които говорих, и които ще наблюдавате около себе си, ще са готови да ви приемат. Тези, които вече са развили Тялото на Светлината, ще преминат леко в Светлинните си Тела само с изказване на намерението. Подгответе се. Дал съм ви методиката за тази гореща фаза, а намерението може да бъде изказано, както ви харесва. Какво и как трябва да направите. Това ще го уточним. Сега наблягам на това, че не трябва да се плашите, а да се съсредоточите, да се оттеглите в съкровеното пространство на сърцето си, да почувствате около себе си Обединителната си Чакра и да я накарате да пулсира. При това автоматически се съединявате със Светлинното си Тяло.
Излезте така на улицата, ако сте в помещение – неудачно е да сте в помещение. Излезте на улицата и изкажете намерението си да бъдете укрити в това Светлинно Образование, към което се отнасят вибрациите ви. Но ако сте и не знаете вибрациите си, цвета си към момента, изкажете намерението да преминете в което и да е. Не се притеснявайте. От ръка на ръка, ще ви предадем където трябва и непременно ще попаднете според вибрациите си и при вашия Владика на Светлината. Всичко ще е наред. Техните светлинни тела ще пулсират и събират всички хора, които изкажат намерение. Тук ще ви поясня, защо ви молим да подготвяте и други хора. Ако хората не изкажат такова намерение, ние не можем да действаме насилствено. Не можем да вземем и скрием човека, ако той не пожелае това. Но много се надяваме, че следният механизъм ще сработи. Хората ще видят, че тези, които са до нас, изчезват във Светлината при това не загиват. Тогава на такива хора, които преди са се съмнявали и не са ни се доверявали, можем да им кажем, че също могат това и така да им помогнем в укриването. Мисля, че повечето хора в залата, са готови да станат помощници в този процес. И те ще получат необходимите инструкции и обучение, какво да правят. Разбира се, имате и варианта да се скриете за неопределеното време на критичната ситуация и след това да направите необходимото за напускане или за възнесение в петото измерение, а може и за връщане в 4-тото. И ще можете първи път, под защитата на своя Владика на Светлината, да излизате и да помагате на другите хора, привличайки ги към своето Светлинно тяло. При това след излизането, няма да губите връзката със Светлинното си Тяло и това на съответния Йерарх. То като нишка ще ви притегли, заедно със спасения от вас човек. Надяваме се, че на Земята ще има много такива хора, които ще искат да помогнат на близките си и това наистина е прекрасно – да помогнете не само на себе си, но и на другите. Нали е чудесно? Вие ще спасите колкото може повече хора и им позволете да останат в четвъртото измерение, а не да отиват във Финия Свят, за да правят оттам избора си.
Крайон толкова иска да ви зарадва, че няма да има катаклизми, но няма как – Земята наистина трябва да се Възнесе, като премине определени катаклизми на повърхността си. Но Земята се променя постоянно. И на вибрациите 11:11:11 не само ще бъде достроена Кристалната Решетка на Планетата, която наричаме Кристална Решетка 144, но и ще стартира много важен Атлантически Майстор-Кристал, който, както знаете, през ноември, ще инициира Биоплазмения Интерфейс. Вече съм ви говорил, колко важно е неговото включване. То ще спомогне за планетарната система на комуникации и така на планетата ще й е по-лесно да направи Възнесението си. С включването на този Майстор-Кристал, за Земята Възнесението, първо, ще стане окончателно възможно, второ – ще е облекчено. И останалите Майстор-Кристали, които пуснахме от 2008 година насам, тази година набират мощност и този Кристал ще е в пика си, по време на Възнесението на планетата. При всички случаи това ще стане през 2012 г. Затова има доста работа и на планетарно, и на космическо ниво, защото и Биоплазмения Интерфейс не може да стартира със силите на планетата. Всеки път Лъчът за Инициация от Галактиката идва, за да стартира нов Кристал или да инициира следващата фаза на активация при вече работещите Кристали.
Малко ще изляза от темата за Възнесението, за да ви поздравя с голямото събитие, имащо отношение към самата тема. Поздравявам първо Латвия и всички латвийци за това, че именно при тях, както казах през м. май, е стартирал Огънят на друидите. Сега всички можете да усвоявате ползването му в живота си за всякакви цели – и за Възнесението също. Толкова е лесно да кажете на Огъня да ви помага при построяването на Светлинните ви тела и пренастройването на чакровата ви система. И още един важен момент – нужно е да свиквате да се храните със Светлина. Огънят на Друидите също ще ви помогне да проникнете през тези канали за хранене чрез Светлината, които сега бавно се активират при вас. Този процес можете да го ускорите и трябва да го направите, защото в горещата фаза, скрити в Светлинните образувания, за които ви разказах, ще се храните точно със Светлина. Не казвам, че от утре ще отхвърлите всяка привична храна, но Крайон ви препоръчва да не ползвате месо и да намалите обема на храната. Сега трябва да облекчавате телата си, защото се пренастройват. Можете да призовете Огъня на Друидите чрез изказано намерение, за да активират светлинните канали, които ще прекарат това светлинно хранене до всяка клетка в тялото си. Можете да изпълните жизненото си пространство с Огъня на Друидите и да освещавате храната си. Можете да се очиствате само с Огъня на Друидите, без да ползвате други практики. Освен този свещен Огън, бе пуснат и Огънят на Лемурия, който също е свещен и сега много ще помага за възнесението на планетата и хората. След това ще бъде оживен Звездният Огън на атлантите. На Земята са съществували 3 от тези свещени Огъня. И те един след друг са били оживявани. Първоначално Огънят на Лемурия, после Звездния Огън на атлантите и накрая Огъня на друидите. Не си мислете, че Огънят на друидите е оживен само на земята на Латвия. Той беше активиран по всички точки, където друидите са свещенодействали.
И накрая – успяхме да направим това, което има непосредствено отношение към Възнесението. Обединихме тези три Огъня. И в посланието си, обединението на тези три Огъня, нарекохме Огън на Единството. Вникнете в тази фраза. Това е Огънят, който извежда съзнанието ви на нивото на ЕДИНЕНИЕТО или Христосъзнанието. Работете с този Огън. Той е във вашият център още със зазоряването и в сърцето на всеки от вас. Нежен е като майка, обгрижваща детето си и прави процесите по-леки. Разбира се, че не става дума за изпепеляващ огън. Това е Огън от Огненото ниво, аналогичен на Огъня, излизащ от Гроба Господен по Великден в Йерусалим. Но последният е с малко по-груби вибрации, сравнен с Огъня на Единението. Затова поздравявам всички земни хора и преди всичко вас, защото именно в страната ви Огънят на друидите пламна отново. Това е прекрасно и дава възможност на страната ви с цялата си територия да бъде опазена от силните и неприятни за човечеството катаклизми. В Латвия се работи много в духовна насока. Сега обединете целите на всички групи с едничката – подготовка за Възнесението на планетата и на цялото човечество, вкл. и Латвия, като отделна Духовна Същност. Работете в съседните страни и с всички държави, защото наистина можете да го правите. Нека всеки да повярва в силите си – това е задължително и неизбежно. Вие, Хора-Ангели, можете да творите чрез съзнанието си. В медитациите си, казвах, да обикнете света в себе си и този около себе си, защото самите вие сте Света. Вие сте Света, следователно вие можете да го сътворявате. Така че, направете го такъв, какъвто искате да го видите. Сътворявайте и сценариите за Прехода на Земята към ново състояние, сценариите за Възнесението. При това отчитайте, че все пак катаклизмите са неотменни. Но можете да влезете в съдружие със стихиите и да ги помолите тези катаклизми да се настройват хармонично в работата си, защото е възможно. Неотдавна ви помолихме да направите послание към изригването на вулканите и това сработи. Потвърждавам ви, че огнената верига на вулканите, която съществуваше тук за такива коренни преобразувания на планетата, трябва да изригне в момента на Възнесението на планетата, но сега ще разпредели работата си във времето. И ние ще се постараем да направим така, че да няма едновременно изригване на всички вулкани. А това вече е отлично. Ако можеха различните правителства да се вслушват в посланието ни, можеше да се направи твърде много за спасението на хората. Защото е много важно да се изведат преждевременно и организирано хората от опасните зони. Тогава хората биха могли да преживеят всички горещи фази благополучно. А ние винаги можем да ви посочваме точките на земното кълбо, в които няма да има интензивни катаклизми.
Пазете Латвия – сега тя е почти сформирана в Небесния си Образ. И ако работите целеустремено, то моментът на Възнесението, планетата ще спомогне за окончателното формиране на Небесната Латвия. И затова ще имате изцяло друг живот. Тогава Небесната Латвия, основана на други принципи на съществуване и други енергии, ще започне да спуска Небесния си Образ в 4-тото измерение на земната Латвия. Така Крайон ви учи на разбирането за 4-тото измерение.
Сигурно много недоизказани неща има извън беседата ни и има много неща, които да ви казвам за подготовката към Възнесение. Но ми се струва, че по-верният път е да ви пробуждаме различно в различните региони, като отчитаме особеностите на живущите там, за да им препоръчваме определени практики, спомагащи да се подготвят за Възнесението. Мисля, че това е най-добрият начин, но все пак трябва да ви обърна внимание върху това, което е най-важно.
Трябва да знаете, че телата ви претърпяват значителни промени. Физическото ви тяло вече не е такова, а ефирното се преобразува постепенно в друго – електрическо, което в някои източници се нарича тяло КА. То представлява нова система от чакри и изцяло нова електрическа схема за Новия Човек. Работете и над това - то е във възможностите на всички. Развивайте в себе си новата система от чакри със съзнанието, че нито един от изброените от мен атрибути на Светлинната ви конструкция, не съществува отделно от другите и не работи отделно от тях. Заради линейността на мисленето ви, разказвам линейно за това в последователност и връзка. И ако някой активно работи над създаването и укрепването на Светлинното Тяло, при него ще се формира и Единната чакра (единната Обединена чакра) – без това е невъзможно. Ще се активира квантовото ниво на ДНК, което също е нормално. Затова можете да вървите по пътя на усвояване на свързаните методи и при вас всичко ще се получава.
Разбира се, иска ми се да ви кажа, че сега трябва да се отнасяте много по-спокойно към проблемите в социалния ви живот. Познавам положението на всеки от вас. Знам за героичния път на мнозина в това въплъщение. Чест и хвала вам и дълбок поклон от Крайон. Но случващото се сега в социума ви, не зависи от повечето от вас. И буквално се оплитате в опитите си да решите някакви свои жизнени проблеми. Но трябва да знаете, че тези проблеми ще се решат напълно само, когато преминете в 5-тото измерение или поне в 4-тото, както ще е за тези, които останат. Затова много ми се иска да откриете в себе си пътя към Светлината, към Възнесението.

ЗАЩОТО ИСКАМ ТЕБ

Говори ми за любов!
Прoшепни ми твойто име!
Погледни в очите ми!
Кажи ми името на любовта!
Кажи ми къде си сега?
Кажи ми....не избирай мрака!
Тук съм заради теб!
Не се страхувай,
аз съм тук до теб!
Тук и ще остана!

[Защото искам да съм с теб!
Не ме гони,
аз няма днес да си отида.
Не обръщай гръб
на моята любов към теб!
Тук до тебе ще остана.
Скрита някъде в теб!
Поискай сърцето ми
и ще ти го дам.
Поискай душата ми
и нея ще ти дам./center]

После и живота ми поискай
и него ще ти дам,
защото ти си
сърцето, душата и живота!
Давам всичко.
Искам само теб!
Ще те чакам,
това ти обещавам.
Ще те пазя от всичко,
дори от себе си ще те предпазя!

Не ме гони,
аз няма днес да си отида.
Не обръщай гръб
на моята любов към теб!
Тук съм днес и ще остана,
на мястото на твойта рана.
Отказвам да загубя теб,
отказвам да си тръгна аз сега.

Отказвам се и ще остана,
защото искам теб сега!

неделя, 23 октомври 2011 г.

Обичам те.....

Всяка сутрин се будя с една едничка мисъл – след колко време ще те видя!? Всъщност излъгах- не се будя, а заспивам с нея. И сънувам…Сънувам че си до мен, сънувам усмивката ти, сънувам очите ти, даже усещам уханието на косите ти. И всичко е толкова реално, сякаш си до мен, и ей сега ще чуя веселия ти смях.

Колко време мина? Месец, два......... Не мога повече без теб. Да, знам, че ситуацията го налага, знам, че в момента нищо не може да се направи. Но това не ми пречи да мечтая, да мечтая за момента, в който ще сме заедно. Пак двамата, само двамата. И километрите между нас няма да имат никакво значение.

А до тогава… Дотогава ще те обичам и … ще те сънувам!Обичам те! Обожавам те!

четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Луиз Хей - 101 мощни мисли за живот

Аз вярвам, че всяко нещо в живота ни започва от една мисъл. Какъвто и да е проблемът, онова, което ни се случва, не е нищо повече от външен ефект на мислите вътре в нас. Дори омразата към себе си е само омраза към някаква мисъл, която таите в себе си. Ако например си мислите: "Аз съм лош човек", тази мисъл създава усещане за омраза към себе си и вие започвате да й вярвате. Без мисълта не бихте имали усещането. Мислите могат да се променят. Съзнателно си подберете нова мисъл, например: "Аз съм прекрасен." Промените ли мисълта, променя се и чувството. Всяка наша мисъл създава бъдещето ни.

Силата винаги е в настоящия момент.

Този момент е всичко, което имаме. Онова, което изберем да мислим, вярваме и казваме сега, създава изживяванията ни утре, следващия месец, догодина и т.н. Съсредоточим ли се върху мислите и убежденията си сега, избираме ли ги така внимателно, както бихме избрали подарък за скъп приятел, ще притежаваме властта да определяме сами пътя си в живота. Ако се съсредоточим върху миналото, няма да имаме достатъчно енергия, която да вложим в настоящия момент. А ако живеем в бъдещето, ще живеем във фантазия. Единствено сегашният момент е реален. В него започва процесът на промяната в нас.

Трябва да се освободим от миналото и да простим на всички.

ТЕХНИКА НА ПРОШКАТА ПО ЛУИЗ ХЕЙ

Ние сме тези, които страдат, ако не се разделяме с миналите неправди. Даваме на събитията и хората от миналото власт над себе си и те ни държат в психическо робство. Затънем ли в "непрощаване", те продължават да ни контролират. Затова е толкова важно да се работи върху прошката. Прошката - прощаването на хората, които са ни причинили болка, е прощаване със самоличността ни на наранени. Така можем да се освободим от безкрайния цикъл от болка, гняв и контраобвинения, които ни държат в плен на собствените ни страдания. Опрощаваме не действието, а действащия; опрощаваме неговото страдание, объркване, несръчност, отчаяние и човещина. След като освободим тези чувства и им позволим да си отидат от нас, можем да продължим нататък.

Умът на всеки от нас е винаги свързан с единствения безпределен ум

Ние сме свързани с този безпределен ум - Всеобщата сила, която ни е създала, чрез искрицата светлина в себе си, която наричаме нашето Висше Аз или Вътрешна сила. Умът вътре в нас е същият онзи Ум, който ръководи целия живот. Нашата работа е да научим Законите на живота и да действаме съвместно с тях. Всеобщата сила обича всичките Свои творения и въпреки това ни дава свободна воля да вземаме сами решенията си. Тя е Сила за добро и управлява всичко в живота ни, стига да й позволим. Тя не е отмъстителна и наказваща сила, а причинно-следствен закон. Тя е чиста любов, свобода, разбиране и състрадание. Чака усмихнато да се научим да се свързваме с нея. Важно е да насочим живота си към своето Висше Аз, защото посредством него получаваме всичко хубаво в живота.

Обичайте себе си!

Обичайте себе си безусловно и щедро. Отправяйте си похвали колкото може повече. Когато съзнавате, ме сте обичани, любовта ще се влее във всички области на живота ви и ще се връща многократно умножена при вас. Затова, когато обичате себе си, ще помогнете да изцелим нашата планета. Негодуванието, страхът, критичността и вината винаги създават проблеми повече от всичко друго. Наистина ние сме в състояние да променим начина си на мислене, да простим на себе си и на другите и да се научим да се обичаме, оставяйки в миналото всички разрушителни чувства.

Всеки от нас избира кога да се превъплъти на тази планета в определен момент от времето и в определена точка от пространството, за да научи уроци, които ще му помогнат да напредне в духовния път на развитие
Аз вярвам, че всички ние сме се отправили на безкрайно пътуване през вечността. Че избираме своя пол, цвят на кожата, родина и най-подходящите родители, които да "отразяват" модела ни. От всичко, което се случва в живота ни, от всички хора, с които се срещаме, извличаме важни поуки.

"Отдавна вярвам в следното:

Всичко, което трябва да знам, ми се разкрива.

Всичко, от което имам нужда, идва при мен.

Всичко е наред в моя живот.

Няма ново познание. То цялото е древно и безкрайно.

Говоря и мисля позитивно

Когато произнасяме положителни утвърждения, ние се разделяме с ролята си на жертва и признаваме собствената си сила. Започни да слушаш какво казваш. Ако се чуеш да използваш негативни или ограничаващи думи - промени ги!

Ако наистина разбираше силата на думите, щеше да внимаваш какво казваш.

Щеше постоянно да се придържаш към позитивни утвърждения.

Вселената винаги отговаря утвърдително на казаното от нас, независимо в какво сме избрали да вярваме.

Ако си решил, че не струваш много, че животът ти няма да е нищо особено, че никога няма да получиш това, което искаш, Вселената ще се отзове и точно така ще стане.

Започнеш ли да се променяш, започнеш ли да внасяш доброто в живота си, Вселената ще ти отвърне със същото."

Луиз Хей

Как да обичаме себе си?

Един ден реших да направя списък със съвети „Как да обичаме себе си” специално за читателите, които изпитват трудности със самочувствието си. Когато разбрах, че трябва първо да се науча да обичам себе си, преди да имам качествени взаимоотношение с останалите хора, осъзнах, че нямам идея откъде да започна.

Това беше голяма изненада за мен, защото си мислих, че съм експерт в областта на любовта и връзките. В края на краищата си припомних, че съм прекарал голяма част от младините си в търсене на перфектния партньор за себе си. Но не след дълго осъзнах, че целта на търсенето ми е да запълни празнотата в мен самия. Да подобря взаимоотношенията си със себе си изглеждаше трудна задача! Както и да е, оказа се, че причината да се провалям в предишните си връзки е, защото не съм обичал достатъчно себе си.

Ако страдате от ниско самочувствие, много вероятно е причината да е, че сте се лишавали от любов към себе си. Възможно е да изпитате известно затруднение, докато се опитвате да заобичате себе си. Причината е, че умът ви е свикнал да ви критикува до такава степен, че „да обичаш себе си” звучи неестествено.

Въпреки това, не очаквайте да се случи нещо, ако не вземете твърдо решение, че искате промяна. Да се научите да обичате себе си, започва с взимането на твърдо решение, че искате да бъдете щастливи и да живеете пълноценен живот. Когато не обичате себе си и страдате от ниско самочувствие е почти невъзможно да достигнете пълния си потенциал.

Когато вземете решение да обичате себе си, всъщност казвате, че носите отговорност за последствията в живота си и че искате да живеете пълноценно.

И така, ако сте решили да заобичате себе си, но сте толкова объркани, колкото бях аз, етo 15 начина, които вярвам, че ще ви помогнат:

1. Влюбете се в себе си. Помислете си хубаво какво сте „вие“. Точно както едно цвете си набавя вода, за да порасне, така и вие трябва да се грижите за себе си. Започнете да обичате, както положителните си страни, така и недостатъците си, и приемете факта, че не сте перфектни. Това не означава да спрете да се усъвършенствате, вместо това бъдете по-деликатни със себе си относно „недостатъците“ си. Погледнете се в огледалото и се влюбете в отражението.Това сте вие!

2. Елиминирайте самокритиката. Често ли ви се случва да се критикувате за най-малкото нещо? Има ли едно гласче в главата ви, което ви повтаря, че не ставате за нищо, че сте смотани, че постоянно грешите? Ако забележите, че се критикувате често, си поставете за цел да спрете незабавно.

3. Бъдете позитивно настроени. Когато започнете да мислите позитивно за себе си, любовта ви към вас самите просто нараства. Създайте си навик, всеки ден да се похвалвате за нещо пред огледалото. Чрез такива мисли инстинктивно предприемате действия, които насърчават вашето развитие.

4. Признайте усилията си. Не винаги става въпрос за успех във всичко, с което се захванете. Често пъти, усилията, които сте положили са това, което се зачита. Приемете, че сте дали всичко от себе си, даже когато не сте успели да постигнете желаните резултати.

5. Спрете да се тревожите. Ако искате да обичате себе си, ще трябва да спрете да се безпокоите. Лошо е да се живее живот изпълнен с притеснение. Уверявам ви! Притеснението не ви помага по никакъв начин. С него нищо не се постига. Нещата се постигат с разумни действия! Така че, вместо да се тормозите си помислете какво може да направите, за да оправите ситуацията. Ако нещата са извън вашия контрол, тогава ви остава просто да се надявате нещата да се оправят от само себе си. Ако им е писано, ще се оправят.

6. Имайте си доверие. Бъдете уверени, когато става дума за собствените ви умения. Трябва да знаете, че ако поискате да направите важна промяна, имате нужните умения. Можете да си помагате, като си представяте желаните от вас резултати.

7. Прощавайте си грешките. Ако сте правили грешки в миналото си, които са ви карали да се чувствате зле, сега е моментът да си простите. Всички правим грешки. Това не значи, че трябва да се обвиняваме цял живот.
8. Бъдете откровени със себе си. Трябва да бъдете честни със себе си, когато става въпрос за собствените ви чувства. Ако сте щастливи, се радвайте. Ако сте тъжни, страдайте. Не се опитвайте да лъжете себе си или да скриете болката си. Приемането на тези чувства ви помага да се свързвате със собствените ви мисли. А всички знаем, че мислите се менят според това, което искаме да чувстваме.

9. Повтаряйте си позитивни изрази всеки ден. Повтаряйте си позитивни неща, които повдигат самочувствието ви, всеки ден. Например: „Обичам се и се приемам такъв, какъвто съм!“. Повтаряйте си тези твърдения по няколко пъти на ден.

10. Изразявайте благодарност. Изразявайте благодарността си за това какъв човек сте. Бъдете благодарни за силните ви страни. И най-важното – бъдете благодарни, че сте живи и здрави.

11. Подкрепяйте мечтите си. Защо да отричате мечтите си? Когато подкрепяте собствените си мечти ще обикнете живота, който водите. Всеки момент, който изживеете трябва да ви доставя удоволствие, защото сте честни със себе си.

12. Напомпайте самоувереността си. Постоянно търсете възможности, за да се усъвършенствате. Например, ако сте добри в нещо, отделете повече време, за да развиете уменията. Знаейки, че имате таланти в определена област, може да издигне самоувереността ви до небето.

13. Отпуснете се. Давайте си почивки. Ако работите прекалено и пренебрегвате здравето си, това означава, че не се обичате достатъчно, за да се грижите за себе си. Използвайте свободното си време, за да си почивате. От време на време си пускайте разтоварваща музика. Ще ви се отрази добре.

14. Забавлявайте се. Внесете малко забавление в живота си. Животът трябва да е забавен. Не се взимайте прекалено на сериозно. Ако започнете да мислите по този начин, автоматично ще спрете да се притеснявате за излишни глупости.
15. Грижете се за тялото си. Много е важно да се спортувате и да се храните правилно. Доказано е, че причината за липса на самочувствие у хората, често е неправилното лошата форма и неправилното хранене.

Прочетете съветите още един път и започнете да обичате себе си!

Познай себе си сега

Познай себе си сега

Човекът е душа и има тяло. Истинската човешка природа е Бог. Вие сте чисто съзнание. От невежество сте си внушили ограниченията си. Разсъждавайте и пребивавайте в абсолюта или Брахман.

Човешката същинска природа е Атман или Божествения дух. Осъществявайки духа, човек достига сигурност, увереност, съвършенство, свобода, независимост, безсмъртие и вечно блаженство. Човек и неговият живот са начална точка и завършек на философията. Човек приема природата на вярата си. Каквата е вярата му, такъв в действителност е той.

Физическото тяло и интелигентност зависят от Душата, за която човек знае малко или нищо. Персоналността е цялостната сума на Личността. Човек с добра личност има определен брой добри качества. Държи се спокойно и вежливо. Има увереност в себе си. Притежава капацитета да печели съдействието на другите. Има способността да притегля другите към себе си. Глад, либидо и слава са основните импулси у човек. Докато не се освободи от робството на ума и материята, той не може да има познание за същността и Бог.

Главата и сърцето трябва да са в съгласие – тогава само у човек ще има съвършенство и интегриране. Най-големите богатства са вярата, добродетелта, безстрастието и честността.

Всяка личност трябва да израстне, пречисти, медитира и декларира свободата у себе си. Човек казва, “Когато това (светската дейност) свърши, аз ще имам време за друго (да медитирам)”. Но той никога не стига до това, защото нещо друго се появява за да го разсее. Миналото не може да се промени. Бъдещето е все още във ваши ръце. Истината не е извън вас, тя е вътре у вас. Тя обитава камерите на сърцето ви.

Вие сте истината за Бог, работата на Бог, волята на Бог. Вие сте без окови, свободни – вечно свободни. Изревете ОМ. Излезте от клетката на плът и изревете свободно.

Когато причината за илюзията е изкоренена из корен, тогава знанието анихилира невежеството (без възможност за остатъци или спомени) – тогава не съществува его, тяло или свят, който да бъде изживян. Когато има мъгла от невежество, вие не виждате Бог, и може да твърдите, че няма Бог.

Свами Шивананда

вторник, 18 октомври 2011 г.

Щом не можеш да бъдеш на хълм бор висок

Щом не можеш да бъдеш на хълм бор висок,
ти бъди дребен храст, но бъди
най-прекрасният храст край пенлив водоскок
и на бора недей се сърди.

Щом не можеш да бъдеш и храст, ти трева
покрай пътя стани мълчешката;
вместо щука бъди малък клен, но това
да е кленът-мечта на реката.

Няма как да сме все капитани – моряци
да станем, пак нужни сме, значи.
Има труд за титани и труд за слабаци
просто всеки си има задачи.

Щом не си пътят царски, пътека стани,
щом не си слънце, бъди пък звезда.
Просто своята собствена цел постигни
и така ще оставиш следа.
Д. Малок

Да бъдеш човек

"Да бъдеш човек е като гостоприемен хан.
Всяка сутрин идва по някой.
Радост, депресия, подлост, мимолетни чувства като нечакани гости пристигат.
Посрещай и гощавай!
Дори да са рояк беди, които отнасят покъщнината, ти всеки гост почитай.
Може би прочистват място за някоя нова наслада.
Мрачни мисли, преструвки и злост – посрещни ги със смях на вратата и ги покани да влязат.
Който и да дойде, благодарен бъди, понеже всеки ти е бил изпратен като учител от отвъдното."
Мевляна Джалалал-Дин Мухаммад Руми

Щастие

Някои твърдят, че няма пълно щастие. Обаче със сигурност има моменти на пълно щастие, в които всичко е просто прекрасно, перфектно и съвършено. Тези моменти са кратки. За наше щастие обаче те могат да бъдат чести. Въпросът е "Улавяме ли ги?", "Наслаждаваме ли им се?", "Позволяваме ли им да ни направят по-щастливи?" Аз поне се опитвам и ви уверявам - струва си!

А вие?

Сутринта си взех горещ душ. Почувствах как водата отмива всичко излишно и как тялото ми приятно се отпуска. Бях пречистен и готов за новия ден. След това си сложих няколко капки ароматен парфюм и се впуснах в динамичния ден. Нежният аромат ме носеше на крилете си през натоварената ми програма и тайничко ми напомняше за своето вълшебство.

На моменти просто спирах и оставях целия свят и всичко около мен на "пауза".

Затварях очи и вдишвах дълбоко от приятния аромат. Той ме потапяше в една друга реалност - на нежни чувства, на леки погалвания, на красиви цветове. В тези мигове ме изпълваше чувство на сигурност и защитеност, на релаксираност и блаженство. След това отварях очи и продължавах напред.

Често през деня се потапях в моя интимен и благоухаещ свят.

От него черпех наслада, усмивки и приятни емоции. Докато работех, ги разпръсквах навред, така както вероятно съм разпръсквал деликатния аромат на моя парфюм. В края на работния ден затворих очи за един последен път и изпитах дълбока благодарност за ароматното щастие, което ме водеше днес. Преживях един ден, изпълнен с множество моменти на пълно

ЩАСТИЕ!

Прегръдката

Пет прегръдки на ден могат да ни направят по-щастливи
Това е установено в изследване, проведено в Пенсилванския държавен университет в САЩ. В него взели участие студенти, които били разпределени на две групи. Задачата на първата група била всеки ден за период от четири седмици да реализира по пет прегръдки. Те трябвало да бъдат лице в лице, тоест несексуални.
Фактори като продължителност и сила на прегръдката, положението на ръцете и др. били оставени на личната преценка на участниците. Друго важно условие, поставено пред студентите от първата група, била забраната да прегръщат своя приятел или приятелка по пет пъти на ден. Те трябвало да прегръщат различни хора. Участниците от втората група, която била контролна, имали за задача да записват броя часове, които прекарали в четене на книга всеки ден през същия период от четири седмици.

Резултатите
Прегръщащата група, която реализирала средно четиридесет и девет прегръдки през периода на изследването, отбелязала увеличаване на нивото на щастие. При студентите от втората група, които просто записвали своята активност в четенето на книги, нямало никаква промяна в нивото на щастие.

Изводи
И така към всички ползи на прегръдката уверено можем да добавим и това, че тя е полезна за чувството ни за щастие. Ако решите да изпробвате тази стратегия, не забравяйте за условието да не прегръщате един и същи човек по пет пъти на ден. Прегръщайте различни хора. Първоначално може да се чувствате малко неудобно и неловко, особено ако досега не сте го правили. От друга страна, условието да не прегръщате само любимия ви човек, ще се отрази благотворно върху социалните ви контакти.

Опитайте!

петък, 14 октомври 2011 г.

Някой казал ли ти е че си обичан?

Някой казал ли ти е че си обичан?

Нахранен ли си днес? Някой каза ли ти,че си обичан? Някой накара ли те да се чувстваш оценен и показа ли ти, колко специален си? ...Някой увери ли те, че си точно този,който трябва да бъдеш? И че правейки онова, което обичаш, е напълно достатъчно? Някой припомни ли ти, че не си се появил на този свят, за да доказваш, каквото и да било? Ти си тук, за да бъдеш себе си. Просто себе си! Защото да бъдеш себе си е достатъчно! Ти си единствен, уникален, шедьовър с несравнима стойност... И без теб светът би бил несъвършен като пъзел, от който липсва най-важната част и ти си единственото същество във Вселената, което може да запълни това място.

Някой каза ли ти, че вчерашните грешки принадлежат на вчерашния ден? И че точно в този момент ти си перфектен. Толкова перфектен, колкото си създаден да бъдеш. Някой отдели ли време да ти покаже, че си далеч по-умен, отколкото ти се оценяваш? И хиляди пъти по способен до постигнеш мечтите си, отколкото предполагаш?

Някой каза ли ти, че никога не трябва да подценяваш собствената си стойност? Защото дори и в моментите, когато изобщо не го съзнаваш, ти си все така прекрасен. И във всяка клетка от твоето тяло има достатъчно вяра и сила, способна да озари целия свят.

И всяка мисъл, отправена с любов се разпространява и дарява светлина, която прави света по-добър. Ето колко могъщ си. Ето колко любящ си. Затова сега те питам отново... Нахранен ли си днес? Някой каза ли ти,че си истински обичан? Ако не, то ще ми позволиш ли този някой да бъда аз?

Ти си обичан!

сряда, 12 октомври 2011 г.

За радоста

Искаме да поговорим сега за създаването на екстаз чрез съсредоточаването върху сърцето. Като не става дума за сърдечната чакра, а за физическото сърце, по-точно за сърдечния мускул.
Тази техника съчетава в себе си съсредоточаването на вниманието с чувството на благодарност.
Още с фокусирането на вниманието си върху сърцето, ще можете да усетите потоците фина енергия.
От наша гледна точка фокусът на съсредоточаването на вниманието ви, действа като централна точка на енергийната фуния. Това е особено вярно за пределите на физическото ви тяло и обкръжаващото го поле енергия, което древните са нарекли аура.
Способността ви да създавате фокус на внимание, не е просто функция на мозъка или нервната система. Когато насочвате вниманието си във физическото си тяло или енергийното поле, веднага възниква поток фина енергия, насочена към тази точка или зона и оказваща животворно влияние на клетките в тялото ви и/или на сияещите нишки светлина, съставляващи енергийното ви тяло.
Фокусът на вниманието ви оказва влияние на субатомно ниво – вие наричате това ефект на квантовото поле. Този ефект създава поток енергии, а също променя геометрията и хармонията във вас.
Промяната на квантовото поле с помощта на съсредоточаване на вниманието ви, е важна способност и ние настоятелно ви препоръчваме да се научите да я ползвате. Тя има много приложения и култивацията на екстаза е само една от тях.
С този метод използвате способността на съсредоточаване вниманието си в съчетание с чувството за благодарност или признателност. Това чувство оказва кохерентно въздействие върху енергийното ви поле и на ритмичните магнитни излъчвания на физическото ви сърце. Съчетаното фокусиране и кохерентната емоция може да се използва за постигането на високи състояния екстаз.
Както вече казахме, екстатичните състояния на съзнанието са мощни катализатори на еволюцията. Ние настоятелно препоръчваме да се научите да създавате в себе си състояние на екстаз за деня.
Разбираме, че ежедневието на повечето от вас, изобщо не спомага за култивирането на такива състояния, но ви съветваме да намирате време за практикуване постигането на такива състояния, макар и за няколко минути. Краткото време, проведено в състоянието на екстаз, е много повече, отколкото нищо.
Тази практика ще създаде отношение със Земята, като съзнателно живо същество, и хармоничните вълни, катализиращи еволюцията, които минават през галактиката ви.
В тази техника съсредоточавате вниманието си върху физическото сърце. Фокусирането в тази област трябва да става с генерирането на благодарност. Тя трябва да не е мисъл за благодарност, а емоцията благодарност. В този метод, мисълта не може да активира фините енергии, необходими за създаването на екстаз, само чувствата са способни да активират във вас тези енергийни фунии.
Когато се фокусирате върху физическото сърце и генерирате чувството на благодарност, през тялото ви започва да преминава вълна енергия, която пренася магнитните полета, излизащи от физическото сърце и обкръжаващи цялото тяло. Когато тази вълна енергия, започва да преминава през тялото ви, спонтанно възниква екстаз – екстаз на клетъчно ниво.
Експериментирайте с тази техника. Ще усетите, какво става в тялото ви, когато се съсредоточавате върху сърцето си и генерирате чувството на благодарност. Физически ще усетите, какво става, когато примерно, трилион клетки, съставящи тялото ви, се насищат с кохерентната енергия на благодарността.
Когато придобиете способността да създавате екстаз, по описания горе метод и да го правите във всеки момент, когато пожелаете, започнете да експериментирате с енергийното си поле, наречено от някои енергийно тяло.
При работата по този метод, вниманието ви отново е съсредоточено върху сърцето и вие генерирате чувството на благодарност. Когато усетите възникващия в тялото ви екстаз, преместете фокуса на вниманието върху енергийното поле около тялото. То много прилича на светещо яйце. По-широката част на това яйце се намира към върха – около раменете, а по-тясната – около стъпалата. През центъра на това поле преминава енергийна линия или ос, съвпадаща с централния канал на физическото ви тяло, идващ от главата към дъното на таза. Тази линия е централна ос на магнитното поле, съставящо финото ви енергийно тяло. Това тяло или поле, се разпространява над главата и под краката на разстояние от няколко дюйма до няколко фута и дори ярда (от няколко сантиметра до няколко метра – заб. на руския преводач). При някои високо заредени енергийни състояния, тази ос и самото енергийно тяло, могат да се разпростират и по-далеч.
Премествайки фокуса на вниманието си върху тази централна ос и върху енергийното поле, обкръжаващо тялото ви, вие позволявате усещането за екстаз да се разпространи от физическото тяло към това поле. Това е много позитивно и създава мощни хармонични форми, носещи ви хармония с вълните на ускорената еволюция, преминаващи през галактиката ви.
Не подценявайте силата на тази техника. Макар и много проста, тя е много мощна и ефективна. Тя ви издига на по-високи нива вибрации. А от наша гледна точка това е много важно, за да успеете да преминете през енергийните портали и трансформиращите енергии, които Земята ви преживява сега и ще преживява в бъдеще.
Искаме да ви кажем нещо и за вашата природа и съдбата ви, но по-скоро вие няма да разберете това, ако не сте в състояние на екстаз. Така е, защото точката на отчитане на съзнанието се определя не само от вярата, но и от емоционалните хармонични. И ако не сте в състояние на екстаз, все едно да описвате изгрева на слепия, който не може пряко да възприема това, за което говорите. За такъв човек това ще е описание на измислен свят. Но, ако този човек неочаквано прогледне, то ще може пряко да възприема Слънцето и да се убеди, че описанието ви на света е било точно. И това, което някога е изглеждало, че принадлежи на света на митовете, започва да се възприема като реалност.
Затова ще ви оставим с това, което може да ви се стори митично, а за нас е очевидно. Вие сте творци в процеса за създаването на бъдещето си и бъдещето на следващите поколения. Вие пазите в сърцето си ключовете към Тайнството на всички Тайнства. И пътят към това тайнство минава през способността да влизате в състоянието на екстаз. Бъдете смели и търсете пътя си, пътят на живота нагоре в това възвишено състояние на битието. Но знайте, че екстазът не е крайната точка по пътя, а само неговото начало.
Изпитайте методите, които ви изложихме. Експериментирайте с методите, които сме ви давали по-рано и тези, които ще ви дадем в близко бъдеще. Влизайте в състоянието на екстаз толкова често, колкото можете. Бъдете сигурни, че когато го правите, влизате във връзка със всички възнесени същества и учители, които по-рано са служили и до днес служат на човечеството. Знайте, че когато го правите, сте във връзка със своето АЗ.
С радост и смях – Хаторите

вторник, 11 октомври 2011 г.

БЪЛГАРИЯ С МИСИЯ

Доказателство, че нарoдът ни е един от най-старите на планетата, а българите имат небесна мисия, дойде от неподозирано място. В България живеят най-старите души на Земята. "Вие сте толкова стари, че ви е имало на тази планета и преди 30 хиляди години. Енергията на светците, на планините и езерата е във вашата ДНК", заяви съществото Крион. То проговори за пореден път чрез прочутия в целия свят контактьор и писател Лий Каръл. Американецът заедно с цял дрийм тим от посветени метафизици посети страната ни този уикенд. В събота на 17.09.2011г, Лий Каръл направи контакт (ченълинг сеанс) с Крион, закрит за медиите. Единствено "Мистерии" бяха допуснати да присъстват на уникалното събитие.



Ядро на времената

"Енергията тук е много чиста. Има места на планетата - духовна чистота, ядро на времената, сърцевина, откъдето самата планета говори с вас. Радвам се, че моят партньор (Лий Каръл-б.р.) ме доведе на точно такова място. Това е много свещено място. Тук има портали отвъд много от границите, които са нарисувани около тази страна", заяви Крион чрез устата на медиума Каръл.

В следващия миг то посъветва българите да не изпитват повече хроничен страх, че нещо лошо ще ги сполети, че са попаднали на грешното място в най-лошото време. "Не бива да се плашите, защото от Вселената изглеждате изключително красиви, носители на божествената искра. И е време да използвате тази сила, за да се изпълнят всички пророчества и да донесете мир на планетата. Вашата страна е играла много важна роля като поддържаща енергия за това, което предстои да се случи през 2012 година и отвъд", говореше медиумът в състояние на транс, предавайки посланията на Крион.



Голямото пробуждане

Според Лий Каръл, който по-късно изнесе лекция на тема "2012 г. - нищо лошо няма да се случи около тази дата". Според писателя парадът на планетите (галактическото подравняване) е астрономически факт, който учените несправедливо и високомерно подценяват. Американецът сподели, че е прекарал няколко месеца в пирамида в Ксочикалко заедно с местен археолог, проучвайки календара на маите. Изводът, до който достигнали, е, че маите наистина са познавали Вселената изключително прецизно. Това, което и Крион разкрил, е, че през 2012 г. Земята ще е по средата от своя път на голямо пробуждане. Точно тогава планетата ни ще сочи центъра на нашата галактика, но ни оставали още няколко години, за да достигнем върха й.

Гледайки Млечния път в нощното небе от нашата земна кула, го виждаме като диск. На 21.12.2012 планетата ни ще сочи центъра му или Великото Централно Слънце, както маите са го нарекли. Пробуждането на земята обаче ще приключи, когато достигнем върха на галактиката след 19 години. В това приключение българите като най-древна нация ще заемат централна роля.



"През 2012-а ще има изравняване на нашето Слънце с галактическия екватор в деня на зимното слънцестоене. То е резултат от прецесията на равноденствията, за които са знаели и древните. На 21 декември няма нищо страшно да се случи, защото ще бъдем по средата на един процес от 36-годишно случване. Ние вече живеем в него от 17 години", отбеляза Лий Каръл. Именно поради тази причина преди около две десетилетия и в България имало бум на хора с паранормални способности. "По същото време се събудиха и много мои приятели, които проявиха изведнъж екстрасензорни и контактьорски дарби. Това бе в резултат на това 36-годишно пробуждане, което настъпва веднъж на 26 000 години. Египтяните, ацтеките и друидите са ни предупредили, че това ще се случи. Те са знаели как работи галактиката ни и че нашата планета се поклаща (има прецесия).

Източник: вестник Стандарт



ПРЕХОДЪТ В СВЕТЛИНАТА СЕ ИЗВЪРШВА ПЪРВО В САМИТЕ НАС

В посланията на Крион се вслушват и в ООН

Световният писател Лий Каръл е автор на 15 книги, преведени на 24 езика и продадени в милиони копия по целия свят. 22-годишният опит на Лий като канал на Крион доведе до световно признание на работата му. Лий Каръл гостува в ООН седем пъти, за да представи работата си пред делигатите в Ню Йорк. Международните конференции на Крион по света събират хиляди алдитории, готови да чуят посланията му. Изпълнената с любов информация, донесена чрез партньорството между Лий Каръл и Крион, промени живота на милиони хора по целия свят.



Каръл за себе си: „Аз съм инженер...електроинженер. Бях в средата на четиридесетте, когато за първи път ме заведоха при езотерик, занимаващ се ченълинг. Не исках да отида, но съпругата ми каза, че ще е добре за мен. Това не ми харесваше. Мислех, че ченълинът е нещо глуповато и смешно и е само за жени. Сега, естетсвено, аз самият правя точно това. Да си кажа честно, не бях никак впечатлен и не чух почти нищо от това, което човекът каза. Три години по-късно съпругата ми отново поиска да се видя с подобен човек...някакъв психар. Казах и, че определено не искам да повтарям същата глупава и смешна история, но въпреки това отидох. Този човек беше на около 20, с 40 години по-млад от първия, и веднага ме определи като незаинтересован. След това добави: „Ще ти кажа съвсем накратко каква енергия витае около теб. Това е енергията на Магнитния Майстор, наречен Крион, който много би желал да се свърже с теб.” Аз почти се изсмях в лицето му. Това звучеше, сякаш има някакво извънземно под възглавницата ми и то иска да си говоря с него! Разделихме се, продължих с моите си занимания, но нещо започна да ме човърка: „Абе, май съм чувал някъде това име...Крион. Възможно ли е?” Зачудих се, дали пък първият канал не ми беше казал нещо такова. И така, бях изправен пред загадка, затова намерих касетката с първия ченълинг отпреди три години и си я пуснах. И там на записа, звучаха следните думи: „Има Магнитен Майстор, наречен Крион, който иска да се свърже с теб.” Не можах да повярвам! Как е възможно двама души с 40 години разлика помежду си, през 3-годишен период от време да ми кажат едно и също изречение с информация за някого, чието име никой не беше чувал? Резултатът от това беше, че човек с моя мозък на инженер просто трябваше да разбере за какво става въпрос. И всъщност имаше само един начин... Да седна в един стол и да помоля това странно същество да се свърже с мен. Първо се въоръжих с предпазни средства (смях). Помолих Бог да ми помогне и да не позволи на нищо, което е зло, да навлиза в живота ми. Сега се смея, защото знам кой е Крион... Той просто е част от това, което наричаме Бог.



В момента, в който седнах на стола, получих в отговор такова удивително „измиване” с любов, каквото никога не бях изпитвал. Сякаш всички векове и епохи внезапно вляха в мен любовта си. Аз плачех и се срамувах, изобщо нямах представа какво се случва. След това бавно, отново и отново отварях онази врата. Как бих могъл да спра? Та това беше нещо толкова истинско! Отначало не получавах никакви послания, само сигурността на Божията Любов, за да не се страхувам. Останалото е моята лична духовна история...

Крион не представлява доктрина, не ни казва да не ходим в църквата си или да следваме нещо. Тук няма печалба, на която да служите. Тук има само информация. Тя ни казва, че Бог е в нас и че съзидателната енергия на Вселената е част от ДНК...Крион ни учи че има система, която се нарича синхронност. Това е начинът, по който Бог работи в нашия живот. Тази система е отвъд разбирането, в трето измерение

събота, 8 октомври 2011 г.

Аз съм

Аз съм

Аз съм Вятърът, който духа в косите ти.
Аз съм слънцето, което стопля тялото ти.
Аз съм дъждът, който танцува по лицето ти.
Аз съм ароматът на цветя във въздуха и
Аз съм цветята, които излъчват аромат.
Аз съм Въздухът, който разнася аромата.

Аз съм в началото на първата ти мисъл.
Аз съм в края на последната.
Аз съм идеята, която те озари в момент на най-върховно прозрение.
Аз съм Великолепното му осъществяване.
Аз съм чувството, което подтикна онази твоя постъпка,
която бе изпълнена с най-голяма любов.
Аз съм онова в теб, което копнее да изпитва любовта все отново и отново.

Всичко, каквото е необходимо, за да се „свържеш отново"
- всякакъв ритуал, церемония, демонстрация,
медитация, мисъл, песен, дума или действие –
-направи го.

Направи го в Мое име.

Нийл Доналд Уолш

ОРЕНДА - едно ново изкуство

Оренда е знание, път, закон. Оренда не е светлина нито мрак. Тя не е нищо съществуващо и е във всичко съществуващо. Оренда е част от всичко, но не и всичко.

Ореда символите носят посланието, движението, те са принципи. Нo са само способ, метод за отключване на съществуващата енергия. Оренда не е способ и не е метод. Оренда е цяло. Оренда е мост, от старото към новото, нов поглед. Оренда е сила от правила и принципи на движението. Простото в нея е сложно и сложното в нея е просто. Оренда е душата на всеки човек. Оренда е постигането на връзката с душата. Когато се слеят човек и душа резултата е двойна Оренда. Приобщи ли се и Духът - тройна Оренда. Това е истинската Оренда. Единенеие на дух, душа и тяло. Цялостност. Затова има три пътя на достигане, на владеене.
Три нива на символите, три моменти на свързване. Основното послание на Оренда е:


"Всичко което Е - СЪМ, всичко което СЪМ - Е"



Всички сме свързани. Всичко е взаимосвързано. Всеки човек е чудотворец. Всеки човек е Бог, но първо трябва да открие Божествената си енергия (същност). Оренда е Свобода. Истинската цялост на човек.
Ние задвижваме и устремяваме нашето намерение, след което се синхронизираме с Оренда и чудесата стават възможни.

четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Истината винаги оцелява

Истината винаги оцелява

Първо правило: Не вярвай на това което ти казват, и се научи да слушаш.
Не вярвай на това което ти казват, защото другия просто ти разказва една приказка, това е неговата лична история и тя се отнася само до него. Но ако се научиш да слушаш, може да разбереш какво всъщност ти казват. Така че не вярвай, но слушай внимателно.

Второ правило: Не вярвай на себе си.
Сам знаеш, че в главата ти не спира да се говори. Мисълта е като див жребец, който може да те отнесе къде ли не. Ако не го обуздаеш той ще те отведе където си поиска. Затова не вярвай на себе си, но се научи да слушаш онова, което става в главата ти.

Третото правило:Не вярвай на никого поради същата причина.
Каквото и да ти говорят другите, това е истина само за тях. Това е начинът по който всеки изразява собствения си опит.

Ако се научиш да слушаш ще забележиш, че измежду всички тези лъжи се появява истината и ти ще си в състояние да възприемеш тази истина. Ако не вярваш на себе си, нито на който и да било, нито дори на мен докато четеш това, всички лъжи ще се стопят но истината ще оцелее.

Ако искаш вярвай, но слънцето ще изгрява всеки ден.
Няма нужда да вярваш в истината, за да може тя да съществува.
Но за да съществуват лъжите ти трябва да вярваш в тях.

Дон Мигел Руис

Плеядите - Специални ключове за отключване на тайните на човешкото оцеляване

Плеядите - Специални ключове за отключване на тайните на човешкото оцеляване

РАБОТЕТЕ С ДУХА ВЪВ ВАС, ЗА ДА НАПРАВИТЕ СОБСТВЕНОТО СИ ПРИДВИЖВАНЕ НА ЗЕМЯТА МАЛКО ПО-ЛЕСНО И МАЛКО ПО-СПОКОЙНО

СПЕЦИАЛЕН КЛЮЧ 1

ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ СТРАХА

Как да стане това? Просто го оставете да си отиде. Оставете го и оставете Духа или както някои биха казали, оставете го и оставете Бог, или "Да бъде волята Ти". Отдръпнете се встрани, което означава, че човешката част от нас може да остане объркана от обстоятелствата на това, което ни заобикаля във физическата или материалната реалност. Минете покрай човешката част като се фокусирате или визуализирате душата, която сте. Визуализирайте и знайте със сигурност, че Бог е част от вас и че вие сте част от Бога.
Това е много по-мощно от всичко, което можете да видите или усетите във физическия свят. Можете да станете по-силни, знаейки кои наистина сте. Това, което сте никога не свършва и никога не умира. Независимо какво виждате със своите физически очи знайте, че това е вярно. Дръжте се за това познание и му вярвайте.

СПЕЦИАЛЕН КЛЮЧ 2

ОТБЛЪСКВАНЕ НА НЕГАТИВНОСТТА

Не може да се фокусирате върху негативността и да очаквате да бъдете позитивни. Негативността привлича негативност. Тя храни себе си. Обградете се с радост, с добри хора и с добри обстоятелства и това е, което ще пожънете. Позитивността поражда позитивност. Как да се отървем от негативността, когато като че ли негативността ни обгражда отвсякъде? Просто се отдръпнете от нея и откажете да я приемате вътре в себе си.
Удивително е как човешкото състояние може да привлича драмата. Потапяме се в нея толкова много, че сме в състояние да се удавим и отблъснем светлината. Не винаги осъзнаваме, че правим това, но щом го осъзнаем ни става по-лесно да се отдръпнем. Просто го направете! Махнете се, дори само за момент, но го направете сами - НАСТРОЙТЕ СЕ РАЗЛИЧНО, ОТТЕГЛЕТЕ СЕ - отидете на място в себе си или на специално място, което ще поднови и захрани душата и сърцето ви.

СПЕЦИАЛЕН КЛЮЧ 3

КАК ДА ОСТАНЕМ В СВЕТА, НО БЕЗ ДА ПОТЪНЕМ ЗАЕДНО С НЕГО

Виждаме с човешките си очи, но виждаме и с очите на душата. Истина е, че с нашите човешки очи физическият пейзаж е толкова мощен и огромен, че напълно забравяме, че сме първо и преди всичко душа. А душата може да се справи с всичко. Човешкото състояние не може.
Върнете се към първия ключ - Оставете го и оставете Духа, или оставете Бог. Представете си, че се отдръпвате настрани. Сега позволете на Духа да навлезе и да ви обхване. Не стойте отзад. Не се страхувайте. Това е собствения ви Дух - това е Бог, защото вие сте едно с Духа - Божествения Източник - Създателя. Просто знайте, че Духът ще ви пази и защити, независимо какво се случва. Започнете да се отваряте сега и се оставете да бъдете изпълнени.

СПЕЦИАЛЕН КЛЮЧ 4

ДУХОВНА ДИСЦИПЛИНА

Ако не са ни научили на дисциплина като деца, никога не е късно. Можем да се научим чрез собственото си осъзнаване. Да бъдеш духовно дисциплиниран, значи да се научиш как да навигираш по-ефикасно в реалността на настоящата Земя. Само когато гледаме с очите на Душата си, ние работим с пълна Яснота, че наистина ще бъдем в състояние да навигираме бавно. Ако се окаже, че потъвате, моля ви, хванете себе си.
Вие сте единствените, които могат да задействат вътрешната си светлина. Включете я сега. Представете си, че става по-ярка. Сега насочете този лъч светлина към целта, към която искате да отидете. Вие СТЕ Светлина! Следвайте пътя, който сте си избрали. Какво избирате - да паднете откъм страната на мрака и разрухата, или да се движите по пътя от Светлина?
Да вървите по своя път от Светлина не означава, че няма да срещате противоположното, а че ще бъдете водени така, че да виждате по-ясно и по-спокойно тази противоположност. Когато започнете да се движите и гледате с очите на своята Душа, ще развиете самоосъзнаване. Повишавайки своето осъзнаване, ще ви помогне да станете по-дисциплинирани - в резултат да станете по-силни и по-спокойни. Духовната дисциплина е вътрешна сила, която само ще ви помогне, а няма да ви пречи.

СПЕЦИАЛЕН КЛЮЧ 5

КАКВОТО И ДА СТАВА, ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО ЩАСТИЕ

Щастието е състояние, при което вие определяте нивото. Когато се научите как де се отървавате от страха, как да отблъсквате негативността, знаейки как да останете в света без да потънете с него, автоматически ще развиете самодисциплина на своите душа и Дух. Ще започнете все повече и повече да виждате с очите на своята Душа. Тъй като се учите как да се отървете от страха и учите как да отблъсквате негативността, вече няма да привличате тези сили към себе си. Ще видите, че негативността и лошите неща все още ги има, но те са извън вас, а не във вас.
Щастието е състоянието на вашето собствено сърце. Да, вие все още можете да виждате какво става около вас - но няма да му позволите да ви всмуче в някоя голяма черна дупка и да ви задържи там. Придържайки се към страха и негативността, ще изгубите своето щастие. Почувствайте ситуацията на това което става около вас - бъдете чувствителни към света, който ви обгражда. Разберете, че вашето осъзнаване се развива и ще ви помогне да не потънете в морето на мрака и негативността.
Усвоили сте духовната дисциплина.Ще вървите като Светлина, ще носите Светлина и Любов на света, независимо как изглежда външната ситуация. Правейки това, ще почувствате вътрешно ЩАСТИЕ - мир в душата си - виеНЯМА да [b]потънете със света[/b], независимо какво се случва.
Знайте , че това е вярно.
Молим ви, нека това ви пази и води, защото във вас е Бог.

В помощ на ближните

Възлюбената Гуан Ин

27 август 2011 г.

АЗ СЪМ Гуан Ин. Днес идвам отново, благодарение на предоставената Божествена възможност. В това свое послание аз бих искала да ви дам напътствие как да зароботите в екип не само с нас, призовавайки ни на помощ, но и помежду си, за да си помагате. Позитивността, баланса и хармонията си да успявате да съхраните при всички житейски ситуации, защото спасението от некачествените състояния на съзнанието, помагащо и на целия свят да бъде спасен, е по-лесно постижимо, когато не сте сами на Пътя. И сам воинът е воин, обаче ви е известна и мъдростта на Хан Кубрат, показващ нагледно с пръчките на своите синове каква е силата и издръжливостта на една пръчка, когато се огъва от бурите на живота, и каква – на цял сноп от пръчки.

Настъпи времето за тези, които сте близки в духа, да се научите да комуникирате правилно помежду си. Това означава, когато някой от вас е в Радостта, да я сподели с всички около себе си и да разкаже какво прекрасно нещо му се е случило, и заедно да поблагодарите на Бога. Когато някой от вас е изпълнен с Любов, да намери начин да се свърже със своите близки и да им каже каква любов изпитва към тях в този момент, и отново заедно да благодарите на Бога и на всички Сили небесни. Когато някой загуби своята хармония и позитивност, да се обади на своите близки по дух хора и да изрече какво го е извадило от равновесие, и заедно да се обърнете с призив и да изискате, искрено да поискате и да помолите за помощ Силите небесни.

Когато помощта я искат двама или повече от вас и са готови да помогнат, като поемат някакво задължение за допълнително служение в полза на своя ближен, тогава помощта от Небесата е много по-бърза и по-силна! Направете го и сами ще се убедите! Например някой има проблем в отношенията си със своите роднини, колеги, съседи … и това го изкарва периодично извън равновесие. Ситуацията е кармична, да, обаче когато се включите повече от вас, които вече сте по-осъзнати, и поискате помощ от небесата за нейното по-леко и бързо отработване, това ще се случи. Необходимо е само да сте готови помощ да дадете, така както и ние сме готови да ви помогнем. И помощта да я дадете като заделяте частичка от своята Божествена енергия до разрешаването на проблема. И може всеки ден да казвате или правите допълнително към вашето служение нещо съвсем малко, например да изпеете една благодарствена песен към нашия Отец небесен и към всички Сили на Светлината, да кажете допълнително една молитва или призив… Нужно е да сте искрени и готови да помогнете безусловно и безкористно – без да мислите за получаване на някаква изгода за вас или да поставяте условия за даването на вашата помощ. И когато няколко от вас решат да помогнат на един, след като той е поискал помощта, и всички заедно отправят своя зов за помощ към Небесата, той се приумножава и помощта също пристига приумножена!

Знаете ли, възлюбени, каква радост изпитвам, докато ви давам тези наставления! Предчувствам добрите резултати и още сега виждам вашите щастливо изумени лица и радостно туптящи сърца, когато станете свидетели на резултатите, които ще се получат. Това вече ще е истинска работа в екип! Така можете един на друг да си помагате много по-бързо и леко да се освобождавате от своето кармично бреме и в полза много по-голяма всеки от вас поотделно да бъде за всички свои близки, които все още са потопени в илюзията на материалността.

Накрая бих желала да ви дам следните слова, които бихте могли да казвате, преди да отправяте своята помощ за вашия ближен чрез работата си в духовността:

„В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ,
аз изисквам, искрено искам и моля, Господи, за помощ
и посвещавам четенето на … (молитва, призив, песен и т.н.)
за Божественото разрешаване на ситуацията … (описва се накратко ситуацията),
която пречи на … (името) да бъде позитивен/а и в състояние на вътрешен мир, хармония и покой.
За което Благодаря! Благодаря! Благодаря!
И нека всичко да бъде според Твоята Свята Воля, Господи!
АМИН. ТАКА ДА БЪДЕ. ОМ.”

Работата ви в духовността може да включва и действия в материалността, например да посветите в помощ на своя ближен четенето на една приказка на ваши близки деца. Какво по-добро служение на Бога от това всеки ден да събирате по няколко деца, например съседските, и да им прочитате по една народна приказка, а след това да им разтълкувате поуката от нея и да им разказвате за Бога и за Божествените закони, за Любовта, за кармата и накрая да ги попитате имат ли някакви въпроси. Децата са зажаднели за внимание, Любов, за жива реч и обяснения дадени изчерпателно, и без бързане на техните въпроси. Така, когато мислите за другите как да направите добро с едно служение за своя ближен, може да направите много по-голямо добро на много повече души. И тогава, когато мислите как да им е добре на другите, какво мислите ще се случи с вашите собствени проблеми? Ще ви кажа – те ще се преобразуват по най-лекия начин почти неусетно за вас. Така ще сте позитивни непрестанно, естествено и от само себе си, без да има нужда да се стараете да бъдете такива!

АЗ СЪМ Гуан Ин в Радостта и с Любов към вас.

предадено чрез Росица Авела