петък, 4 януари 2013 г.

Кой е твоят РОЖДЕН ЦВЯТ

Намери рождената си дата в този списък и разбери....
Kой е твоят РОЖДЕН ЦВЯТ?

А после слез по-надолу,
прочети неговото тълкуване
и разбери нещо повече
за себе си и своя характер...
Kоя ДАТА на какъв ЦВЯТ съответства?

23 Декември - 1 Януари = Червен
2 Януари - 11 Януари = Оранжев
12 Януари - 24 Януари = Жълт
25 Януари - 3 Февруари = Розов
4 Февруари - 8 Февруари = Син
9 Февруари - 18 Февруари = Зелен
19 Февруари - 28 Февруари = Кафяв
1 Март - 10 Март = Тъмно син
11 Март - 20 Март = Лимонено жълт
21 Март = Черен
22 Март - 31 Март = Лилав
1 Април - 10 Април = Морско син
11 Април - 20 Април = Сребърен
21 Април - 30 Април = Бял
1 Май - 14 Май = Син
15 Май - 24 Май = Златист
25 Май - 3 Юни = Кремав
4 Юни - 13 Юни = Сив
14 Юни - 23 Юни = Кестеняв
24 Юни = Сив
25 Юни - 4 Юли = Червен
5 Юли - 14 Юли = Оранжев
15 Юли - 25 Юли = Жълт
26 Юли - 4 Август = Розов
5 Август - 13 Август = Син
14 Август - 23 Август = Зелен
24 Август - 2 Септември = Кафяв
3 Септември - 12 Септември = Тъмно син
13 Септември - 22 Септември = Лимонено жълт
23 Септември = Олива/Маслинен
24 Септември - 3 Октомври = Лилав
4 Октомври - 13 Октомври = Морско син
14 Октомври - 23 Октомври = Сребърен
24 Октомври – 11 Ноември = Бял
12 Ноември – 21 Ноември = Златист
***

Син
Поставяш си високи цели и си придирчив. Артистична натура си и обичаш да си влюбен, но приемаш любовта не чрез сърцето си, а чрез разума.

Зелен
Обичаш срещите с нови и интересни личности. Не си срамежлив човек, но понякога можеш да нараниш чувствата на хората около теб чрез своите думи. Харесва ти да си обичан и да те забелязват, но в повечето случаи си самотен, очаквайки “правилния” (идеалния) партньор в живота.

Кафяв
Дейна и борбена личност. Спортист по природа. Ти си влюбчива натура, но е трудно за останалите да се обвържат с теб. Във връзките си даваш всичко от себе си.

Тъмно син
Твоите чувства и настроения се променят бързо и често. В повечето случаи си самотен. Обожаваш да пътуваш. Добър оратор си, но същевременно умееш и да изслушваш останалите хора. Доверчив си. Трудно намираш любовта и лесно я губиш. Твърде често нараняват чувствата ти.

Лимонено жълт
Ти си спокоен и хладнокръвен, но лесно се поддаваш на стрес. Ревнив си; лесно те нараняват и най- незначителни неща. Способен си да отдадеш себе си и чувствата си на всеки, който ти вярва и ти харесва.

Черен
Ти си интересна личност, но и доста алчна. Не харесваш промените в своя живот. И веднъж вземеш ли решение, то това е окончателно. Любовният ти живот също е интересен и необикновен.

Лилав
Ти си загадъчна личност, не си егоист и лесно се запленяваш по различни неща и имаш разнообразни интереси. Денят ти може да бъде тъжен или щастлив в зависимост от настроението ти. Популярен си сред своите познати. Понякога постъпките ти са необяснимо глупави. Лесно прощаваш на околните и забравяш бързо неприятните случки. Търсиш партньор, на когото можеш да разчиташ.

Морско син
Атрактивна, привлекателна личност, обичаща живота. Чувствата ти са много силни по отношение на всичко. Но и “обезумяваш” много лесно. Веднъж привържеш ли се към някого, трудно го забравяш.

Сребърен
Срамежлив човек си. Имаш богато въображение и обичаш да опитваш нови неща. Обичаш предизвикателствата. Лесно запомняш и учиш, и обичаш постигането на целите ти да е съпроводено с трудности. Любовният ти живот обаче е труден и объркан.

Бял
Често мечтаеш и си поставяш ясни и конкретни цели в живота. Ревнив си. Не се противопоставяш на нещата лесно; мекушав си. Различен си от останалите и понякога мислиш повече за останалите, отколкото за себе си.

Златист
Знаеш, кое е правилно и кое е грешно. Весел човек си. За теб е трудно да намериш личността, която търсиш, но веднъж срещнеш ли “точния” човек, не можеш да се влюбиш отново дълго време.


Няма коментари:

Публикуване на коментар