четвъртък, 1 ноември 2012 г.


Тайната

Едно помни – на себе си верен бъди
:)Светла :)



Не забравяйте, че характерът ви не е резултат на влиянието нито на семейството, нито на културната среда, която ви заобикаля. Вие го създавате! Проявявала се е точно личността, която е трябвало да изпълнява задачите ви до този момент. Сега можете да се презаредите за най-важното пътуване в живота си. Излишно е да продължавате да изживявате старите променливи състояния, които вече не вършат работа. Бъдете целенасочени и в мислите ви няма да се промъкват недостатъци.
• От време на време живейте по цял ден, доверявайки се напълно на интуицията си. Вътрешните гласове ще ви напомнят настоятелно, че притежавате всичко необходимо, за да бъде животът ви щастлив. Безшумните вътрешни разговори ще ви изкушават да спори¬те със себе си:
„Мога да танцувам, ако поискам.; „Ами, винаги си бил спънат.
„Аз съм блестящ.; „Глупости, нали в гимназията ти писаха двойка по геометрия.
„Аз съм смел.; „Как ли не, ти се страхуваш и от сянката си
„Аз е вашата интуиция, а „ти - физическият опит, който ви изтъква абсурдността на това да посягате към истинската магия. Трябва да се научите не само да вярвате на вътрешните гласове, но и редовно да ги следвате. Това са божествените напътствия, които ви се отправят! Когато знаете, че ги имате, и отказвате да повярвате в противното, ще видите как с вас стават чудотворни промени.
..................................................- - ..................................................- - ...........................................
• Знайте, че дълбоко в невидимата ви същност е скрита тайна. Тя ви казва: „Нямаш нужда от друго, вече си всичко, което ти трябва. Имаш божествена личност, позволи ѝ да се прояви и престани да я съдиш. Притежаваш много таланти, насочи се към целта и те ще бъдат на твое разположение. Ти си блестящ и всички необходими за целта интелектуални умения ще се появят.; Откажете се от мисълта, че сте „грешка", или че по някакъв начин сте онеправдани.
Вие сте всичко, което трябва да бъдете. Външността и душата ви са в съвършено равновесие с всичко във вселената. Може да сте убеждавали себе си в противното. Ако е така, прегърнете тази нова действителност. Съвършенството ви си остава непроменено, но не и липсата на вяра в него, а най-важното тук е представата ви за себе си. Тайната, която е в центъра на цялото ви съществуване е, че вие вече сте всичко - без случайности, без недостатъци, просто божествен шедьовър, когото сте принизили във вътрешния си свят. Повярвайте на тази тайна и ще имате всичко, което ви е необходимо, за да живеете целенасочено. Ако се борите с нея, животът Ви ще бъде белязан от душевни терзания.

д–р Уейн Дайър

Няма коментари:

Публикуване на коментар