вторник, 8 ноември 2011 г.

Взаимоотношенията като огледала

Основата на взаимоотношенията върху Игралната дъска е да отразяват собственото ви великолепие и да ви напомнят за Бога, който носите в себе си. Някои от взаимоотношенията са труден урок за вас. Така трябва и да бъде, защото, за да видите Бога в себе си вашата енергия трябва да бъде центрирана. Тя става видима, когато гледате към нея с очи, които не съдят. Има моменти, когато призовавате огледала в живота си, които отразяват онези части от вас, които не харесвате. Използвайте тези огледала, за да наблюдавате отраженията, които ви показват. Когато започнете да променяте отражението в огледалото, ще забележите, че се променя и самото огледало. Казали са ви, че не можете да промените друг човек. Ние ви казваме: променяйки начина, по който реагирате към другия вие можете да го промените.

Когато картината достигне до съзнанието на индивида и урокът бъде усвоен, ще възникне ново взаимоотношение. Сега в огледалото се отразява нов човек. За някои хора това ще отбележи края на взаимоотношението. Някои взаимоотношения ще извършат прехода и ще се издигнат до следващото ниво. Няма преценка за това дали едните са по-добри или по-лоши от другите. Единственото, което искаме да подчертаем е, че в повечето случаи сте изразходвали голямо количество енергия, за да поставите това огледало в своето поле. Не го махайте, преди да сте видели отражението, защото това само ще ви накара да потърсите друго огледало от подобен вид, в което да се взирате.Тук ви молим да използвате здравия си разум и своята прозорливост, когато правите избор от подобно естество. Освен това ви напомняме, че трябва да се промени не само човекът, който се отразява в огледалото. Когато се осъществи промяна на едната част огледалото също трябва да иска да носи в себе си новото отражение. Огледалото, което не желае да отразява новия образ, остава винаги в плен на едно ограничено взаимоотношение. Ще ви кажем, че има голяма вероятност огледалата, които приветстват възможността да променят своето отражение, да се изкачат на по-високи нива. Често това изисква да се прости и да се прояви разбиране. Това илюстрира действието на безкористната любов и аспекта на единството във взаимоотношенията в новата енергия.

Мнозина в по-високите вибрации са установили, че им е трудно да установят взаимоотношения, които да ги поддържат. Мислят си, че те са самотни хора, които не са способни да създадат връзка с другите. Често ви напомняме, че сте много по-могъщи, отколкото си мислите. Вашите мисли създават вашата реалност. Взаимоотношенията с хората не са по-различни. Когато отправите молба към Вселената за друг човек, който да споделя живота ви, тя ви връща абсолютно същите вибрации, които сте излъчили към нея. Вселената има само един отговор на всички ваши искания: „И това е така…” Единствените ограничения, които ви се налагат в сферата на взаимоотношенията с хората, са ограниченията, които самите вие налагате на себе си. Една честна преценка на резултатите от вашите искания ще ви помогне да разберете вибрациите, които изпращате към Вселената. Някои поглеждат тялото си и произнасят безмълвно на себе си: „Кой ще ме поиска?” Други се стремят отчаяно да имат друг човек в живота си, но не искат да се отворят. Казваме ви, че тези мисли са първата преграда пред вашите взаимоотношения. Често тези мисли не позволяват на хората да ви открият, въпреки, че са чули вашия призив. Често те чуват: „Ела тук…, ела тук”, а когато се доближат до вас, чуват: „Не толкова близо!” Много често това привлича хора, които са недостъпни емоционално или по друг начин. В края на краищата, това е непосредственият отговор, който получавате на своя призив отправен към Вселената. Сега ви казваме, че за всеки човек на планетата има подходяща половинка. Освободете се от комфорта на своя самотен живот и от своите предубеждения, за да им позволите да ви открият. Избавете се от предубежденията си към самите себе си и си дайте възможност да бъдете абсолютно открити и отворени. Направете го и наблюдавайте как вратите се отварят. Позволете на себе си да бъдете едно прецизно и изпълнено с прошка огледало, както и да гледате в огледалото пред себе си, предвкусвайки великото отражение на Бога.

По-голяма част от вашите връзки с хората са резултат от целенасочени споразумения. Опитвайки се да създадете баланс, привличате в живота си хората, притежаващи качествата, от които се н нуждаете за постигането на този баланс. Често това е споразумение, което сте сключили, преди да влезете в този живот. С помощта на този механизъм някои хора се споразумяват да отблъскват контактите с другите в своя живот. Тези споразумения притежават конкретна цел, която вие сте поставили предварително. Много от тези споразумения са сключват заради отглеждането на децата. Понякога споразумението се изпълнява и се появява импулс да се продължи по-нататък. Друг път споразумението приключва въпреки това за човека е добре да остане. Ако се освободите от своите предубеждения, лесно ще забележите, че всички споразумения са уместни. Много от споразуменията, сключени в старата енергия обаче, няма да издържат промяната и преминаването в новата енергия. Това наблюдаваме в момента. Освен това, ако в даден момент решите да напуснете връзката, без да сте изпълнили споразумението, има голяма вероятност да предизвикате повторното привличане в своето поле на човек с подобни характеристики. Това е причината някои хора да повтарят непрекъснато един и същ сценарий. Правят го, защото са си тръгнали, преди да изпълнят докрай своето споразумение. При всички положения те са се опитали да избягат от атрибутите в самите себе си. Това, което вие наричате взаимоотношения, в действителност е едно огромно огледало. Това е дар, който сте подарили на самите себе си според най-висшия ред. Погледнете в това огледало и се заемете без страх с уроците, които сте поставили там за самите себе си.

Групата



*Групата е от семейството на вибрацията, която ние наричаме Михаил



Из книгата "Спомни си"- на Стийв Ротър и Групата

Няма коментари:

Публикуване на коментар