неделя, 28 октомври 2012 г.

Всеки ден се отличава от другия.

Всеки ден се отличава от другия. Звучи банално, ама това е положението.
Характер, работа...
И така, какво ни препоръчва астрологията?



За този толкова нелюбим ПОНЕДЕЛНИК отговаря Луната и нейният променлив характер.
Затова не си струва в този ден да се започва нещо ново.
ЕХ, ДА ГО ЗНАЕШЕ ТОВА ШЕФЪТ. АМА НЕ ЧЕТАТ ХОРОСКОПИ ТИЯ УПРАВЛЯВАЩИ И ТОВА Е.... :)
Хората, родени в понеделник, могат да бъдат склонни към пълнеене, капризни и упорити, те леко се поддават на чуждо влияние, но са и отзивчиви, ласкави и чувствителни. Със секс предпочитат да се занимават у дома си или в добре позната обстановка. В леглото "лунните" хора са ласкави и не твърде активни. ДЕТО СЕ ВИКА...МНОГО ХУБАВО, НЕ Е НА ХУБАВО!


Родените във ВТОРНИК още от древността формирали гръбнака на армията, тъй като за този ден отговаря Марс. Тези хора са избухливи, обичат да командват, имат твърд характер и избират за себе си такава работа, която изисква повече активност и енергия. Те са непридвидими в постъпките си . В интимните си отношения най-често предпочитат бърз, активен, твърд секс и не са особено ласкави. Като цяло, целят личното си удоволствие, а не това на партньора.

Какво предрича вторник в професионално отношение? В този ден е възможно да се появи работа, която изисква от вас максимум физически усилия- неизправни доставчици, капризни клиенти.... СЪВЕТ: АКО ПЪК НЕ Е ТОЛКОВА НАЛОЖАЩО - ЩО НЕ ОСТАВИТЕ ЗА СРЯДА...? :)



СРЯДА е най-веселият ден на седмицата. В живота и любовта родените в сряда са твърде мобилни и комуникабелни/ЩО ЗА ОПРЕДЕЛЕНИЕ Е ТОВА [wacko]/: имат куп познати, планове, идеи. Дори в леглото те са склонни към експерименти и не могат да се ограничат само с един партньор, та нали сексът за тях е забавление - тук те не признават никакви предразсъдъци.
В сряда не планирайте преговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. И ЧЕТВЪРТЪК Е ДЕН ВСЕ ПАК.... :)


Хората, отнасящи се много сериозно към семейството, разбира се са онези, които са родени в ЧЕТВЪРТЪК . Хората, родени в ЧЕТВЪРТЪК обичат добрата храна, сексът също им носи удоволствие - правят го баааавно :) и се стараят и тук да не уронят достойнството си. Поданиците на Юпитер обичат да пътешестват и да правят любов на открито сред природата или на необичайни места.АБЕ И ОЩЕ ИМА...АМА ЩЕ Е СЕБЕИЗТЪКВАНЕ :):)
Ако отдавна отлагате разговор с началника си, например по повод увеличение на заплатата, направете го в четвъртък . ПОМАГАААА...ИЗПИТАНО Е! :)

ПЕТЪК е денят на Венера - покровителка на любовта и изкуството. Преди уикенда ви се иска да пофлиртувате, да се възхитите от нещо или някой и в края на краищата да се занимавате с любов! Тази склонност е присъща за хората, родени в ПЕТЪК, през целия им живот: те са обаятелни, вежливи, ласкави, обичат сладките неща, копринени чаршафи, мека светлина, масаж, дългите любовни игри... :) :)
Ако пред вас има проблеми, които се надявате да уредите с помощта на обаянието си, то няма по-добър ден от петък. Този ден е и най-добър за запознанства и срещи, дори със собствения съпруг. ДОРИ С НЕГО!?!? :)АМА И ДЕН.... :)


Сатурн е много сериозна планета, тя отговаря за СЪБОТА. В този ден се раждат философи, учени, учители - хора, отнасящи се сериозно към всичко, което става в тях и около тях. За хората на Сатурн, брачните вериги са свещени, те почти никога не се влюбват от пръв поглед. Със секс родените в събота започват да се занимават по-късно от другите. В живота им той не играе решаваща роля.
Събота е почивен ден, но по-добре не организирайте големи празнувания. В краен случай, съберете се с приятели-съмишленици и поговорете за нещо сериозно, по-добре без силни питиета.

НЕДЕЛЯ- истинският почивен ден и хората, родени в този ден са обречени да "носят" със себе си Слънцето през целия си живот. Дори ако е "облачно и дъждовно", те все едно са най-щастливите от всички останали, родени в другите дни на седмицата. В любовта при тях всичко избухва и сияе като фойерверк, а и в другите свои дейности те са непредсказуеми.
Постарайте се правилно да използвате бликналото в този ден вдъхновение. Неделя е денят на големите планове и оригинални решения на наболели проблеми. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар