понеделник, 12 декември 2011 г.

Рубинов Лъч

Рубинов Лъч
Архангел Уриил



Въздейства на корен/основа (Muladhara) чакрата. Вижда се от човешкото око като тъмно- червен, преминаващ към тъмно-виолетов цвят със златни искри.

Името Уриил - означава "Божествената светлина" или "Огънят Божий". Той е свързан с електричество, мълнии, гръмотевици, внезапни действия и често е изобразяван със свитък (в който се съдържа информация за вашия жизнен път) или с тояга.

Рубиновият Лъч трябва да се използва всеки път, когато човек се чувства изгубен, изоставен, отхвърлен, отчаян, изпитва страх или планира самоубийство.

Физически план

Регулира отделянето на адреналина в кръвта. Изчиства организма от токсини, премахва инерцията. Сгрява. Повишава физическата енергия.

Да не се използва – при високо кръвно налягане, оток, възпаление, възбуда и хиперактивно състояние, повишена температура, тумори.

Емоционален план

Активира, съживява, събужда желание, влюбеност. Премахва енергийното блокиране. Вдъхва смелост, издръжливост и твърдост. Прогонва страха.

Духовен план

Учи на овладяване на материалния свят, помага за настройване в Божествения план. Привнася духовност в живота.

Архангел Уриил за Рубиновия Лъч

Приветствам всички читатели и им изпращам своята любов! Моля, внимателно да се запознаете с Рубиновия Лъч и моите препоръки. Използвайте Божия Огън с ум и повишено внимание, активирайте лъча в ситуации, в които е важна смелост и сила на Духа, преди изпити, по време на подписване на важни документи, за премахване на страхове в деца, с родителско разрешение, и възрастни хора (но не повече от 5 мин. за деца). За да деактивирате енергоблокове. По време на силно изстиване, за затопляне.

Винаги ще бъда до вас в момента на Активиране на Рубиновия Лъч дори ако мислите, че правите нещо не както трябва, аз ще ви помогна.

С Безкрайна любов, Архангел Уриил

Молитва към Архангел Уриил:

Призовавайте Архангел Уриил, когато чувствате, че сте останали без вдъхновение, без идеи, когато чувствате, че сте загубили Божията Светлина в своя живот!
В такива моменти, когато не виждате смисъл да живеете, защото всичко, което правите и виждате ви се струва безсмислено! Когато отчаянието и страха ви са толкова силни, че сте загубили желание да живеете, когато мисълта за самоубийство е за вас единствения изход от безизходицата и отчаянието, в което се намирате! Призовавайте Архангел Уриил, за да ви дари със Свобода, Светлина и Надежда във вашия Път!

Молитва
Архангел Уриил, моля те ела и освети моя път с Божията Светлина и дай ми надежда, съвет и помощ, как да продължа напред! Моля те, сега, когато ми предстои (можете да опишете състоянието, за което го молите, изпит, важно решение, подписване на документи...) премахни страха ми, изпълни ме с Божията Светлина и ми помогни да видя истината, осени ме с проницателност и благословение, за да изпълня Божията воля и да продължа по пътя, отреден ми от Бог, за да се слави Неговото име и Неговата Любов, сега и завинаги! Амин!
Благодаря ти Архангел Уриил!

Няма коментари:

Публикуване на коментар