понеделник, 12 декември 2011 г.

Небесносин Лъч

Небесносин Лъч
Архангел Михаил

Небесносиният Лъч влияе върху чакрата на гърлото (Vishudda). Вижда се от човешкото око като небесносиньо, блестящ стоманено- преливащ цвят. Като цвета на чиста вода в езерото, като цвета на небесносиния топаз.

Архангел Михаил. Архангелът на Първия Лъч, Князът на Архангелите, пръв сред равните, на който се кланят всички останали Архангели и техните легиони. Известен като Пазител на Вярата, Защитник на Жената и нейния плод и като Предводител на армиите на Светлината в битката на Армагедона. Той отговаря за ангелите, известни като "Сили" и следи за светлината. Неговата основна задача е да избави земята и нейните обитатели от отровите на страха. Хората, които той привлича на своя страна и с които след това си сътрудничи, се наричат "факели" и Михаил ги приканва да вършат духовна и целителска работа на професионална или любителска основа. Небесносиният Лъч ни дава духовна и физическа защита и е основата за съвършена изява на качествата на сила и лидерство. Той се явява и основа за развитието на вярата и самонастройката с Божествената воля и собствения Божествен план.

Физически план

Намалява, сдържа, потиска и успокоява състоянията, свързани с излишна топлина. Отслабва настинката и регулира хиперактивността, а също и възпалителните процеси. Носи облекчение при инфекции на ушите и гърлото. Натурално болкоуспокояващо. Намалява високото кръвно налягане и честотата на пулса. Облекчава състоянието на смъртно болни хора.

Емоционален план

Бори се със страха да се казва истината. Успокоява ума, което помага за по-ясното мислене. Носи мир и откъсване от светските проблеми.

Духовен план

Вдъхновява ни за търсене на абсолютната истина и скритото знание. Лъчът символизира силата и волята на Бога и носи в себе си сила за защита. Той помага да се научим да подчиняваме малката воля (аз-а) на висшата воля на Бог и следователно може да се използва за извършване на благочестие.

Архангел Михаил за Небесносиния Лъч

Призовавайте ме и активирайте Лъчът винаги, когато усетите опасност и дискомфорт. Това може да бъде особено полезно при пътни инциденти и в различни трудни ситуации, които на пръв поглед изглеждат безизходни. Когато ме призовете с целия плам на вашето същество, Аз, Архангел Михаил незабавно ще пристигна, за да застана на ваша страна.

С Безкрайна Любов и Защита Божия, Архангел Михаил
Призовавайте Архангел Михаил всеки път, когато се намирате в трудна ситуация, ситуация, която ви се струва безизходна. Всеки път, когато имате нужда от помощ и подкрепа, когато се страхувате, когато се чувствате сами, безпомощни и отчаяни.

Той веднага ще ви се притече на помощ и ще разреши проблемите ви по прекрасен начин! За разлика от други Архангели, чието присъствие може да не усетите, присъствието на Архангел Михаил ще усетите веднага като лека топлина отзад на гърба.

Молитва

Архангел Михаил, моля те ела и ми помогни за... назовете ситуацията или проблема. Благодаря ти Архангел Михаил! Амин!

Няма коментари:

Публикуване на коментар