понеделник, 12 декември 2011 г.

Бял Лъч

Бял Лъч
Архангел Метатрон

Чакра "Звездата на Душата" се нарича "седалището на душата" и се намира приблизително на една изпъната ръка над главата. Тя съхранява информация за вашата душа. Когато чакрата се активира от Архангел Метатрон и неговия Бял Лъч, започва процес на активиране на светлинното тяло или изкачване към космическото съзнание. Белият Лъч – това е върховен лъч, който символизира всички цветове, дори и тези, които човешкото зрение не може да възприема.

Призовавайки Белият Лъч на Архангел Метатрон, ние постигаме небивал духовен растеж.

Лъчът се вижда от човешкото око като бял огнен стълб, по-ослепителен от слънцето. Това е цветът, който хората виждат по време на клинична смърт.

Необикновеното име на Метатрон, навярно е свързано с неговия необичаен произход: той е - един от двамата смъртни, които някога са ходили по земята, но са станали архангели. Метатрон е смел и енергичен ангел, който без умора се труди, за да помогне на жителите на земята. Той служи за посредник между Небето и Земята, тъй като има богат опит и като човек, и като ангел. Той ни помага да разберем Небесните перспективи и ни учи, как да си сътрудничим с ангелите.

Специално място в сърцето на Метатрон заемат децата, особено тези, които са духовно надарени.

Физически план

Възстановява вибрации, използва се като панацея. Най-универсалният и хармонизиращ от всички лъчи.

Емоционален план

Очиства, балансира емоциите. Носи вътрешен мир и чувство на удовлетвореност. Позволява ви да започнете всичко на чисто. Изчиства емоционалните отпадъци.

Духовен план

Пронизва много измерения. Носи духовно израстване на тези, които го използват. Подготвя физическите чакри за духовно просветление.

Метатрон за Белия Лъч

Моят живот на Земята ми даде възможността да разбирам човешките представи за живота и смъртта, които са абстрактни за този, който винаги е бил в ефира, затова аз винаги разбирам вашите молби и проблеми. Активирайте Белият Лъч винаги, когато преминавате линията. А също и при лечение на деца.

С безкрайна Любов и Близост, Архангел Метатрон

Призовавайте Архангел Метарон, когато имате болно дете, той много обича децата и се грижи за тях. Той ще ви даде напътствия, какво лечение е добро за детето, просто следвайте знаците, които ще ви даде. Молете се на Архангел Метатрон, да се грижи за децата ви и той ще откликне веднага на молбата ви.

Призовавайте Архангел Метатрон и когато някой ваш близък е на смъртен одър или вече е починал, но усещате, че душата му не е спокойна и все още е около вас! Архангел Метатрон ще го направлява и успокои, ще го отведе там, където той ще намери покой и щастие.

Призовавайте Архангел Метатрон, ако имате трудна среща, ако усещате, че енергията във вашия офис, магазин или работно място, трябва да се балансира, за да се храмонизират и хората, които са в него. Той ще ви помогне да хармонизирате разговорите, които трябва да водите и ви плашат! Той ще ви помогне, просто го помолете!

Молитва към Архангел Метатрон за дете

Архангел Метатрон, моля те облей и изпълни с твоята светлина детето ми (назовете името му) и му помогни, защото е болно. Моля те, дай ми съвет, как да го лекувам!Ти си бил човек и познаваш нашата болка, нашите радости и нашата мъка. Моля те помогни ми! Благодаря ти Архангел Метатрон!Амин!

Молитва към Архангел Метатрон за починал човек

Моля те Архангел Метатрон, погрижи се за Душата на (назовете името му)! Благодаря ти Архангел Метатрон! Амин!

Молитва към Архангел Метатрон за хармонизиране на среща или помещение

Моля те Архангел Метатрон облей с твоята светлина (назовете мястото или срещата) и я хармонизирай! Благодаря ти Архангел Метатрон! Амин!

Няма коментари:

Публикуване на коментар