понеделник, 12 декември 2011 г.

Лилав Лъч

Лилав Лъч
Архангел Цафкиел

Лилавият Лъч се вижда от човешкото око като много светъл лилав цвят.

Над чакрата на третото око са разположени две много важни чакри. Едната от тях е чакрата на "Четвъртото око". Когато се активира, тя уравновесява огъня на чакрата на "Слънчевия сплит".

Чакрата на "Петото око", разположена в горната част на челото, често се нарича "Ангелска чакра”. В пробудено и активирано състояние, тя позволява да станем господар на съдбата си и постоянно да поддържаме близък контакт с Ангелите.

Архангел Цафкиел, Ангел на задълбоченото съзерцание на Бога, представлява дълбокото женско водно начало на сътворението. Цафкиел позволява да надникнем в други светове. Той ни изпраща дара на мъдростта. Архангел Цафкиел отрязва всичко, което е несъществено за духовното развитие, усилва прозорливостта, мистицизма, проницателността, помагайки напълно да се прояви женската страна на човешката природа, но го прави само тогава, когато го помолите за разрешение да се възродите на ново Ниво на Съзнание.

Физически план

Отстранява енергоблокировки. Балансира всички части на физическото тяло.

Емоционален план

Отнема безпокойство, тревожност, раздразнителност. Използва се за дълбоко емоционално изцеление. Освобождава от чужди мисли. Помага да се избавите от лоши навици.

Духовен план

Помага за пътуване до вътрешни и външни пространства, при изменени състояния на съзнанието, дълбока медитация. Служи като врата към неизвестното. Свързва със света на Ангелите. Разсейва болести на Духа и стари кармични структури.

Архангел Цафкиел за Лилавия Лъч

Активирайте Лилавия Лъч по време на медитация и когато си лягате, аз ще ви преведа по безопасен път към Източника на знания. Изгорете с Лилавия Лъч миналите кармични връзки, аз ще ви помогна да се излекувате в миналите животи!

С Безкрайна любов, Архангел Цафкиел

Няма коментари:

Публикуване на коментар