понеделник, 12 декември 2011 г.

Виолетовия Лъч

Виолетов Лъч
Архангел Задкиил

Виолетовият Лъч е най-бързия от лъчите, символизира Божествената Алхимия. Вижда се от човешкото око като лилаво със златни светлини, като цвета на аметиста и аметрина.

Името Задкиил означава "Праведност Божия". Задкиил ще ви помогне да почувствате милосърдие и състрадание към себе си и околните, прогонвайки от сърцето недоверието и нежеланието да простите. Той е и един вид изцеляващ ангел, който работи рамо до рамо с Архангел Михаил, заменяйки негативната енергия с вяра и състрадание. Задкиил ни помага да видим Божествената светлина в себе си и в другите, отвличайки ни от съзерцаването във външните черти на характера и собственото его, а също и от грешките в поведението.

Ако ви е трудно да простите на себе си или на някой друг, помолете за помощ Задкиил. Той действа като коминочистач, изчиства тялото, ума и сърцето от тежестта на лошите чувства. Това не означава, че вие сега ще позволите на някого да се държи с вас жестоко или оскърбително. Това означава само, че сега вие не жадувате да разплисквате около себе си емоционалните останки на вече минали обиди. Архангел Задкиил също е добре известен с това, че помага за развитието на паметта. Ако трябва да запомните важна информация, или да не я забравите, къде сте скрили ключовете за колата, или просто да подобрите паметта, призовавайте Задкиил.

Физически план

Облекчава усилено сърцебиене, стимулира правилното функциониране на имунната система. Лекува синини, отоци, синини около очите. Помага при заболявания и умора на очите. Успокоява раздразнения, отнема болка, ускорява оздравяването.

Емоционален план

Успокоява при тревожност, лекува от зависимости и склонност към зависимости. Елиминира емоционални пречки.

Духовен план

Вдъхновява, освобождава въображението, помага при медитация. Пророчески сънища. Връщане към минали животи. Дава защита. Възприемане на видения. Почиства всичко, до което се докосне.

Архангел Задкиил за Виолетовия Лъч

Когато вашето сърце е неспокойно, когато сте забравили за дара на прошката, когато не можете да видите знаците от небето, призовавайте мен и Виолетовия Лъч, Аз ще изпълня сърцето ви с милосърдие и ще ви даря духовно просветление!

С безкрайна Любов и Милосърдие, Архангел Задкиил

Няма коментари:

Публикуване на коментар