неделя, 11 декември 2011 г.

Обяснение за синхронността

Синхронността може да се обясни на много нива. Първо, нека да кажем, че често говорим за нея като за начин на живот, към който се учите да привиквате. Описвали сме я като разходка по линейния коридор на времето. Вие се движите от един линеен към един сферичен коридор или към времевата рамка на „настоящият момент”. Част от това е насърчаване на синхронния начин на живот, защото типът живот, който сте създали в миналото, просто вече не работи по същия начин. Той вече не се поддържа. Вие сте тези, които са се променили, вие сте тези, които са издигнали своята вибрация. Един синхронен начин на живот е свързан със следването на своя път, с лекото побутване на вратите, за да видите кои от тях ще се отворят, и най-вече с преодоляването на страха и с тяхното отваряне. А после, когато са се отворили, със смелостта да минете през тях. Най-доброто, което можем да ви кажем във връзка със синхронния начин на живот е, че той се нуждае от практика. Започнете с малките и лесни неща, вместо да се опитвате да се справите с всичко наведнъж. Овладейте и контролирайте типичното за човека желание да промени всичко за един миг. Позволете ни да работим с вас.

Съществува една аномалия, за която искаме да поговорим, защото тя ще засегне мнозина в това помещение. Тя се отнася до това, което наричаме „странични врати”. Много често вървите по коридора, бутате вратите, а те не се отварят. Понякога, когато след известно време се уморите и обезсърчите от безплодното натискане на дръжките на вратите, продължавате по-нататък, за да намерите други врати. Бутате друга врата, тя се отваря, вие поглеждате вътре в нея и казвате: „Това не е мястото, което търся, това не е вратата, която съм избрал за себе си.” Обмисляте възможността да пресечете помещението и да пробвате с други врати. Ние ви молим, когато синхронностите се подредят пред вас, да ги приемете като знак от своя Висш Аз. Когато отворите вратата към някое помещение и кажете: „Това не е мястото, за което съм се запътил”, поне имайте смелостта да влезете в стаята, защото когато направите и една крачка вътре в нея, ще можете да погледнете наляво и надясно и да видите врати, които водят към други стаи, които не можете да видите от мястото си в коридора, ако не сте имали куража да направите тази първа стъпка през вратата.

Често говорим за съвпаденията и синхронността като за едно и също нещо. Когато се заемете с дадено съ-творение, помолете Духа да ви осигури най-доброто и най-висшето, помолете Духа да ви насочи във вашия договор и след това дайте свобода на Духа да работи във вашия живот. Ето това наричаме съ-творение, защото вие работите заедно с Духа, за да създадете своята жизнена среда и своя вариант на Рая на Земята. Щом веднъж вашето съ-творение е освободено, Духът започва да подрежда нещата за вас. Духът премества този и този човек тук, подбира тази и тази работа, открива пред вас тези и тези възможности. Те протягат ръка във вашия триизмерен свят и движат нещата около вас. Много често това ви изглежда като съвпадение. Молим ви, помнете, че съвпадения не съществуват. Синхронността е начин вашият Висш Аз да разговаря директно с вас в ежедневният ви живот. Отговорихме ли на въпроса?

- Да, и ви благодаря много, че потвърдихте това, което си мислех.



…Разберете, че вие сте нещо много повече от това, което може да се побере във вашата биологична обвивка. Останалата част е онова, което наричаме ваш Висш Аз, а синхронността е средството, чрез което този Висш Аз сега ви говори… Най-добрият начин да се обясни това е да повторим, че възприемането на един синхронен начин на живот, като дадете възможност на Духа да работи в живота ви, е най-лесният начин да създадете най-висшето добро за себе си.



Групата

От книгата „Спомни си” на Стийв Ротър и Групата

*Групата е от семейството на вибрацията, която ние наричаме Михаил

Няма коментари:

Публикуване на коментар