понеделник, 12 декември 2011 г.

Тюркоазен Лъч

Тюркоазен Лъч
Архангел Ханиел

Тюркоазът - смес от зелено и синьо. Помага за развитието на индивидуалността. Лъчът се вижда от човешкото око като безкрайна синя шир, блестяща във всички посоки, абсолютно ясна и чиста.

Архангел Ханиел - това е Архангелът на Божественото общуване. Той е воин, неговата сила може да помогне за изпълнение на мисията на Душата, да достигне единение с Бога. Тюркоазеният Лъч ви дава сила и издръжливост, когато почувствате слабост. Архангел Ханиел - Защитник на душата. Той дарява добродетелна решителност и помага да се отървете от илюзиите.

Ханиел ни помага да открием загубените тайни за природните методи на лечение, особено с привличане енергетиката на Луната в отвари, прахове и кристали! Ханиел също помага да се насладим на благодатта в нашия живот.

Физически план

Помага при проблеми с дишането, възстановява активната работа на имунната система. Намалява умората, подобрява състоянието при проблеми с теглото, алергии, диабет, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, болки в гърлото, скованост на мускулите на врата, астма, главоболие, напрежение, виене на свят и нервни разстройства.

Емоционален план

Дава емоционална свобода, увереност в себе си, вътрешна сила. Способства за концентрацията, неутрализира паниката.

Духовен план

Разширява духовните хоризонти и преодолява жизнените препятствия. Дава "Духовни Доспехи". Благоприятства комуникацията с духове - Наставници и Ангели. Повишава интуицията и дарява утеха на духа.

Архангел Ханиел за Тюркоазения Лъч

Активирайте Тюркоазения Лъч и ме призовавайте, когато си мислите, че всичко е безуспешно. Аз съм търпелив с хората, защото виждам всички прекрасни неща, които са създали. Във всеки момент на нетърпимост има стотици мигове на доброта, които ще разпръснат темата. Днес светлината на човечността свети по-ярко от всякога досега. Ако можете да видите човечеството, от моята гледна точка, вие ще разберете, защо толкова дълбоко обичам всички вас. Аз съм щастлив да помогна по какъвто и да е начин, за да може човечността да се извиси над грохота от сблъсъка с егото.

С Безкрайна Любов, Архангел Ханиел

Няма коментари:

Публикуване на коментар