понеделник, 12 декември 2011 г.

Зелен Лъч

Зелен Лъч
Архангел Рафаил

Зеленият Лъч въздейства на сърдечната чакра (Anahata). Вижда се от човешкото око като блестящо смарагдово зелено. Цветът на изумрудите.

Името Рафаил означава "Изцеление Божие". Рафаил е известен като Лекар на Света и Ангелите, божественият лечител, помагащ на хората да се излекуват и да получат вътрешна подкрепа, любов и състрадание.

Рафаил и Зеленият Лъч можете да призовете и от още някакво име. Рафаил ще дойде там, където го канят, но не може да се намесва, ако я няма добрата воля на човека. Ако страдащият човек се отказва от духовно изцеление, той не може да бъде заставян. И все пак, присъствието на Рафаил само по себе си дава успокояващ ефект и това помага по естествен път да се намали стреса и тревожността.

Физически план

Балансира, успокоява, отпуска. Облекчава болезнените процеси. Използва се за лечение на главоболие, причинено от пренапрежение, мигрена, стомашни язви, храносмилателни разстройства и всички видове стрес. Носи облекчение при заболявания на сърцето, белите дробове и тимуса.

Емоционален план

Намалява клаустрофобията и чувство за ограниченост. Стабилизира нервната система, намалява емоциите, намалява объркването на съзнанието. Успокоява всички сетива. Помага за изграждането на здрави отношения с другите хора.

Духовен план

Развива висшето зрение, интуиция, проницателност. Увеличава техниката за творческа визуализация и творческа проява.

Архангел Рафаил за Зеления Лъч

Призовавайте мен и Зеленият Лъч, когато се нуждаете от помощ за изцеление и изчистване на пространство. Можете също така да освещавате всеки път и Пътя, независимо дали това е просто едно пътуване или жизнения Път, със Зеления Лъч вашите крачки ще бъдат леки и безопасни. Призовавайте мен и Лъчът за себе си и за другите, по този начин вие помагате и на планетата Земя.

С Безкрайна любов, Архангел Рафаил
Всеки път, когато вие или някой ваш близък, или животно, преживява физическа или духовна болест, призовавайте Архангел Рафаил и го молете за ангелско лечение. Той веднага ще се намеси в процесите, които стават в организма на човека или животното и ще ви обясни, какво трябва да направите, за да засилите действието на лечението.

За да призовете Архангел Рафаил е достатъчно да си помислите:

Архангел Рафаил, аз имам нужда от помощ за (опишете ситуацията). Моля те, облей тялото ми и го изпълни със своята могъща целебна енергия на Божествената любов. Аз напълно се отдавам на Божията воля, и знам, че след неговото пречистване, аз ще бъда отворен за възвръщане на даденото ми от Бога здраве. Благодаря на Бог и Рафаил за енергията, здравето и щастието!

За да призовете Архангел Рафаил за помощ към някой друг, можете да си представите, себе си и други ангели, около човека или животното, със своето целителско присъствие и изумрудено- зелена светлина. Можете да помолите Бог да ви изпрати Рафаил, или можете да помолите самия Рафаил:

Архангел Рафаил, моля те, ела, за да излекуваш (назовете името на човека или на животното) и да подпомогнеш здравето и благосъстоянието на всички нас. Моля те, помогни ни да издигнем всичките си мисли до вярата и надеждата, и махни от нас всички съмнения и страхове. Моля те, изчисти пътя към възцаряването на Божественото здраве тук веднъж и завинаги. Благодаря ти!

Молитва към Св. Архангел Рафаил

О, Свети Архангел Рафаиле! Най-искрено те молим, води ни в нашия живот, защити ни от всички видими и невидими врагове, излекувай душевните и телесните ни болести, управлявай живота ни към покаяние за греховете ни и към творене на добри дела. О, Свети Велики Архангел Рафаил! Чуй нас, грешните раби Божии (имената), молещи се на тебе, и дари ни в сегашния и в бъдещия ни живот с благодарност и прослава към нашия Създател во веки веков. Амин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар